Cum sa fii mai fotogentica

Cum sa fii mai fotogenticaCu totii ne dorim ca in poze sa aratam exemplar, chiar si daca imbracamintea nu ne pune in valoare. Desi cele mai multe persoane nu stiu ca exista o serie de trucuri pe care le poti folosi atunci cand faci poze, ele inca rezista de-a lungul timpului si sunt folosite de cei care lucreaza in fotografie si modeling.

Astfel ca, desi nu stiai de ele, in acest articol ti le voi dezvalui, in asa fel incat sa intelegi cat mai bine cum poti profita de ele si sa ajungi sa-ti faci si tu niste poze foarte frumoase. De aceea, iti recomand sa parcurgi acest articol, din care vei afla care e secretul pozelor reusite si frumoase.

Cum poti sa iti faci poze mai frumoase ?
Ca si un prim aspect al fotografiilor reusite, este sa nu stai foarte aproape de camera. Chiar daca exista o moda cu selfie-uri, incearca sa eviti acest tip de poze deoarece nu te avantajeaza foarte mult. Si totusi daca preferi sa iti faci poze cu camera foarte aproape, foloseste una cat mai buna, pentru ca astfel pozele vor iesi cu multe defecte.

De asemenea, incearca sa eviti pozele facute in momentul in care aparatul este sub barbie. Aceste poze, ii enerveza la culme pe fotografi, deoarece nu reusesc sub nici o forma sa scoata o poza reusita cu aparatul sub barbie. Asa ca, evita sa-i spui fotografului ca vrei o poza de jos, deoarece nici nu va iesi bine si il vei si incomoda pe fotograf.

De asemenea, este foarte important sa ai un zambet cat mai relaxat si natural atunci cand iti faci pozele. Pentru asta, inainte de a-ti face poze, relaxeaza-te, inchide ochii, trage aer in piept, deschide ochii si zambeste, tot ce iti ramane de facut este sa faci poza. Incearca sa respecti aceste aspecte de fiecare data cand iti faci poze, deoarece vei reusi sa iti creezi un zambet natural si foarte frumos.

Si de asemenea, este foarte important sa te uiti putin peste camera. Foarte multe persoane au tendinta sa se uita exact in camera, insa este gresit. Privirea exact deasupra camerei este cea mai buna pozitie si doar asa poza va iesi cat mai buna si frumoasa.

Si ca un ultim truc foarte important in realizarea pozelor de calitate, face referire tocmai la culorile pe care le folosesti in tinuta ta. Incearca sa eviti culorile care nu iti scot partile bune in vedere, si axeaza-te doar pe colori vii si care te avantajeaza.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.