De ce mi-am facut blog

De ce mi-am facut blog?

Ei bine mi-am facut blog pentru ca stiu lucruri care cred ca merita spuse, pentru ca am opinii si pentru ca imi place sa schimb opinii cu ceilalti.

Mai bine zis de ce l-am facut dupa atata timp ?

Nu am avut niciodata timp de unul, am mai scris pentru altii, pana mi-a venit o revelatie, ce-ar fi sa-mi fac si eu unul?

Zis si facut, dar o data cu blogul or sa apara si comentariile pline de rautati, de exemplu unii ar spune ca mi-am facut blog pentru ca am vazut la altii 🙂 dar asta ar fi prea funny…

Din 2007 sunt activ online, am creat cateva zeci de site-uri, bloguri si forumuri, timp in care m-am lovit de multe probleme si am invatat multe in domeniul online, bune sau rele si ar fi pacat sa nu impartasesc toate astea astea cu voi, lucruri utile pentru unii sau plictisitoare pentru altii, va las pe voi sa evaluati.

Astea fiind spuse, sper sa imi ramaneti aproape, sa-mi cititi articolele si sa ma sustineti in dezvoltarea acestui proiect personal, cu ajutorul caruia sigur voi ajuta multi webmasteri care sunt la inceput de drum sau care au nevoie de ajutor.

Daca gasiti articolele folositoare nu uitati sa le impartasiti cu prietenii vostri.

Tu ai un blog? De ce ti l-ai creat?

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.