GHE-O Rescue – Solutia de acces in zone inaccesibile

In fiecare iarna, sau primavara, dupa dezghet, ne confruntam cu aceleasi probleme: lipsa posibilitatii de a ajunge la persoanele blocate in nameti, sau in varfuri de munte unde accesul nu s-ar putea face cu masina.

Daca nici elicopterul nu poate ajunge in acele zone, atunci ajungem la un impas si salvatorii sunt nevoiti sa apeleze la solutii antice, sau sa astepte vremea buna pentru a inainta.

Se pare ca o firma, mare minune ca este de la noi din tara, a gasit o solutie la aceste probleme in forma lui:

GHE-O Rescue

ghe-o-rescue-1
Rescue – Utilitara pentru salvari din zone greu accesibile

“Rescue este o utilitara pentru transport si suport medical, avand capacitati de stingere a incendiilor si de acces pe toate formele de relief indiferent de vreme”. Si cand zic indiferent de teren si de vreme, chiar la asta se refera. Este un monstru, pe patru roti, care poate ajunge oriunde, transportand 12 persoane.

ghe-o-rescue-5
Poate cobora si urca orice panta

Datorita rotilor mari, Rescue poate depasi orice obstacol, fiind net superioara chiar si celor mai bune masini offroad. Este o masina impresionanta nu doar pentru abilitati, dar si prin marime: 5200/2700/2390 cm, L/l/h si o greutate de 3.2 tone.

ghe-o-rescue-2
Ghe-O Rescue

Ce anume propulseaza aceasta utilitara? Ei bine, un motor pe benzina de 400 cp. Vi se pare ca nu este de ajuns? Uitati-va si la acest film de prezentare ca sa va schimbati parerea.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.