Inchiderea scolilor din cauza frigului, pro sau contra?

ger

Inchiderea scolilor si gradinitelor din cauza frigului a creat multe reactii pro si contra. Pro sunt acei parinti si oameni cu capul pe umeri care au inteles gravitatea situatiei, au inteles ca gerul cumplit agraveaza epidemia de gripa deja prezenta la noi si care se gandesc la snatatea copiilor

Contra, cine ar putea fi? Cocosii…
Cocosii ii auzi mereu vorbind “cand eram eu mic zapada avea 3 metri si tot mergeam la scoala” practic sunt aceiasi oameni care acum ca au crescut ii intalnesti pe drumuri ramasi inzapeziti. Eu am zis-o mereu, unii poate ca merita salvati ei dar masinile nu, ar trebui lasate acolo, ca invatatura de minte si pentru ca se pierde timp si bani cu fiecare in parte.

Revenind la subiect, sincer sunt uimit sa vad ca televiziunile pun “paie pe foc” si profita de pe urma oricarei situatii dificile prin care trecem. Saracii reporteri trebuie sa suporte intr-un ger cumplit pentru o stire de senzatie, de parca daca ei sunt acolo prezenti in mijlocul viscolului pare mai credibil.

Tot la stiri am vazut pe unii care comentau ca de fapt Firea a inchis scolile o saptamana in Bucuresti ca sa evite ingreunarea traficului si asa depasit, si care e problema? Foarte bine ca a avut puterea sa o faca, spre deosebire de primarii care nu au tupeul sa ia masuri. Din cate vad eu la noi, orice s-ar face oamenii sunt oricum nemultumiti.

Parintii care nu au cu cine sa-si lase copii au iesit cei mai sifonati dn asta. Multi dintre ei nu pot gasi solutii peste noapte si poate nu au nici bani pentru bona, dar ce sa-i faci, nu te poti pune cu natura…

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.