Locuri interesante de vizitat in judetul Cluj

Pentru orice persoana careia ii plac calatoriile si excursiile, tara noastra poate sa insemne foarte multe oportunitati, fapt datorat locurilor pe care ni le pune la dispozitie, bineinteles cu un mic ajutor din partea altor persoane, care au decis sa ofere o bucurie si altor persoane. In acest articol, voi face referire tocmai la judetul Cluj, cel care in ultimii ani, s-a bucurat de o expansiune foarte mare din toate punctele de vedere.

De aceea, in randurile care urmeaza, ti-am pregatit o lista cu cateva din cele mai cunoscute si frumoase atractii turistice ale judetului, si pe care ar trebuie sa le vizitezi si tu daca treci prin acest judet. In continuare, iti recomand sa parcurgi acest material pana la finalul sau, deoarece vei descoperi niste locuri absolut uimitoare.

cluj-napoca

Locuri de vizitat in judetul Cluj

Unul din cele mai interesante locuri din acest judet, este tocmai Salina din Turda, cea care in ultimii ani a atras cei mai multi vizitatori in acest judet. Dupa o investitie de cateva milioane de euro, aceasta poate fii un loc foarte bun de a te relaxa si de a te bucura de o priveliste foarte frumoasa.

Aceasta, dispune de multe locuri de joaca pentru copii dar si pentru aduli, precum balansoare, mese de ping-pong, locuri pentru golf dar si un cinematograf. Pe langa toate acestea, ea mai dispune si de un lac cu o adancime de aproximativ 192 metri si pe care te poti plimba fara probleme cu cateva barcute pe care le poti inchiria.

Cel de-al doilea loc foarte furmos pe care il poti vizita in acest judet, este tocmai pensiunea Stejarii, cea care iti pune la dispozitie cateva activitati foarte relaxante si placute. Piscina in aer liber, tirolina dar si mancarurile traditionale romanesti pot sa-ti creeze o comoditate foarte mare, atunci cand ai nevoie de putin timp pentru tine.

Cel mai mare avantaj la aceasta pensiune, este tocmai faptul ca, este foarte retrasa de viata cotidiana, ea fiind la cativa kilometri de primul sat, aspect care pentru multe persoane poate fii foarte avantajos.

Chiar si Gradina Botanica din Cluj este un alt loc foarte bun de vizitat, care este de altfel unul din cele mai consacrate locuri si care are parte de un numar foarte mare de vizitatori. Aceasta are o pozitie sudica fata de orasul Cluj, si este intinsa pe mai bine de 14 hectare, ceea ce face ca atractiile sale sa fie pe masura asteptarilor.

Si un ultim loc foarte relaxant dar si cu multa adrenalina, este tocmai in Luncani, acolo unde poti gasi atat un restaurant cu specific romanesc dar si o scoala de parasutism. Si daca iti place adrenalina, este exact locul perfect unde sa mergi, deoarece poti imbina relaxarea cu o mica experienta plina de adrenalina si energie buna.

Chiar si zona in care sunt amplasate, ajuta foarte mult, deoarece sunt la o distanta considerabila de sosea, iar astfel, zgomotele masinilor nu deranjeaza deloc, mai ales ca peisajul este de o frumusete foarte mare.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.