Pantone a anuntat culoarea anului 2016

culoarea-anului-2016

Institutul Culorii Pantone a anuntat recent care este culoarea anului 2016. Este pentru prima data cand Pantone anunta doua culori care sunt culorile anului 2016. Prima nuanta se numeste Rose Quartz, iar cea de-a doua Serenity. Dar acestea se mai numesc si 13-1520 si 15-3919, conform codurilor PANTONE. Ambele culori au acelasi titlu, culorea anului 2016, dar se mai numesc si Regina Anului. Sunt culori deschise ce reprezinta calmul si armonia.

Ambele culori reprezinta diferite simboluri precum egalitatea, calitatea, frumosul, dar si altele. Daca e sa facem o sintetizare pentru fiecare culoare, atunci culoarea Rose Quartz reprezinta un simbol al compasiunii si a sentimentului de calm, pe cand, Serenity reprezinta un simbol al aerisirii, ragazului si relaxare.

Mai multi creatori de moda si-au anuntat noile culori pe care le vor folosi la creatiile lor, multi dintre ei au spus ca vor folosi cele doua culori, Rose Quartz si Serenity. Marsala a fost culoarea anului 2015. Rose Quartz si Serenity culoarea anului 2016. Culoarea anului 2017 cu siguranta o sa fie una interesanta. Inca nu se stie nimic, doar ca, cei de la Pantone mereu anunta culori interesante, reprezentand frumosul, calmul, mediul inconjurator si altele.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.