Problema somnului la bebelusi

somnul-la-bebelusi

Culcarea bebelusului la o ora tarzie !

Este posibil ca bebelusul tau sa nu aiba un program foarte bine stabilit pentru somn, sau pur si simplu nu il poti respecta cu strictete. Fie este cald afara si mergeti la plimbare mai tarziu decat de obicei, fie tati vine de la serviciu tarziu si tine bebelusul treaz pentru a interactiona cu el, cert este ca bebelusul nu adoarme la o ora rezonabila pentru varsta sau starea lui de oboseala.

Specialistii sunt de parere ca a lasa bebelusii sau copii mici sa se culce tarziu poate duce la aparitia unei oboseli accentuate care nu ii va lasa sa adoarma atunci cand trebuie.Fie este cald afara si mergeti la plimbare mai tarziu decat de obicei, fie tati vine de la serviciu tarziu si tine bebelusul treaz pentru a interactiona cu el, cert este ca bebelusul nu adoarme la o ora rezonabila pentru varsta sau starea lui de oboseala.

Sfat : Stabileste ora potrivita pentru a culca bebelusul,este foarte important sa respectati aceasta ora zilnic.  Nu astepta niciodata ca micutul sa devina iritat, sa scanceasca, sa planga ori sa se frece la ochi – cand observi aceste gesturi, deja este prea tarziu. Pune copilul in pat cu cateva minute mai devreme decat ora la care ar trebui sa adoarma pentru a avea timp sa se linisteasca.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.