Protejeaza bicicleta improtriva hotilor

biciclete

Cred ca cele mai usoare metode de a te lasa fara bicicleta este sa vada daca este legata de sa.

Nu lega antifurtul de orice mecanism ce se poate elibera rapid, chiar daca pare simplu sfatul, trebuie sa fi atent chiar si atunci cand esti grabit sa pui antifurtul pe bicicleta cat mai eficient.

O alta solutie buna cand vine vorba de legarea bicicletei de un stalp sau ceva solid, este sa fi sigur ca ai un antifurt ce-ti permite sa ajungi si pana la lant, eventual chiar sa fi sigur ca arata si complicat, sa para cat mai dificil pentru hot.

Daca stau sa ma gandesc bine, cred ca cea mai eficienta metoda de a fi sigur ca niciun hot nu se gandeste sa se apropie de bicicleta ta, este sa ai un antifurt dublu U-lock si sa le imbini, atunci o sa fie si mai complicat de furat, fiind un real ajutor si pentru 2 biciclete sa fie legate in sistemul asta.

Toate sfaturile de mai sus sunt generale, eventual un hot care are in mana cel mai potrivit instrument, poate sa ajunga sa-ti fure bicicleta, asa ca din punctul meu de vedere, cel mai sigur mod sa stii ca nu-ti fura nimeni bicicleta este sa scoti scaunul (saua) si sa pui bicicleta cat mai la vedere de public, sa fi sigur ca mereu circula cineva prin zona respectiva.

In asa fel descurajezi si cei mai experimentati hoti sa se apropie de bicicleta ta, si asta e ceva general, fie ca e vorba de biciclete Timisoara, Bucuresti sau alt oras din Romania.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.