Saptamana 21 de sarcina

[youtube]2Fb1dx4M2cw[/youtube]

In cadrul unei sarcini neprogramate este destul de greu de cunoscut momentul fecundarii ovulului de catre spermatozoid, durata sarcinii se calculeaza in functie de prima zi a ultimei menstruatii, zi din care incepe practic numararea saptamanilor de sarcina.

Folositi calculatorul nostru de ovulatie pentru a afla data conceptiei, data probabila a nasterii cat si alte lucruri importante despre evolutia sarcinii.i.

Dezvoltarea copilului – saptamana 21 de sarcina:

Saptamana 21 de sarcinaCresterea bebelusului incetinit oarecum, desi copilul este in continua crestere si in curs de dezvoltare intr-un ritm remarcabil. Sistemul nervos central, organele si pielea continua sa se dezvolte si sa se maturize. Desi nu este complet maturizat sistemul digestiv este dezvoltat, copilul este capabil sa inghita si sa absoarba lichid amniotic, intestinele se contracta si se relaxeaza.

Inghitirea lichidului amniotic de catre fat contribuie la dezvoltarea sistemului digestiv si intr-o masura mai mica la acoperirea nevoilor de hrana. Unele mamici vor sesiza faptul ca bebelusul sughita.

Schimbarile mamei – saptamana 21 de sarcina:

In aceasta perioada la majoritatea femeilor greturile au disparut, burtica nu este prea mare. Faceti miscare, mersul pe jos face bine.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.