Scandalul emisiilor poluante revine, Renault, anchetata in Franta

emisiilor poluante

Iata ca dupa scandalul emisiilor poluante ce a lovit grupul Volkswagen a venit randul si celor de la Renault. Compania este anchetata de procurorii francezi deoarece exista suspiciunea ca ar fi incalcat legea privind emisiile de carbon la motoarele diesel.

Aceasta stire a dus la o scadere a actiunilor la bursa a companiei Renault. Sincer sunt doua ipostaze aici, ori compania este lovita de un scandal “fabricat” si intentionat pentru a afecta vanzarile si performantele, ori noi toti am trait intr-o mare minciuna in toti acesti ani. Imaginati-va cum ar fi sa va cumparati o masina noua, pe care sa dati o suma importanta de bani, o masina care pretinde ca are niste performante dar nu le are, sunt false, asta este inselatorie.

Revenind la Renault judecatorii inca analizeaza cazul, nu au facut public nimic inca legat de asta. Poate daca compania va “dona” statului o mica parte din venituri nu vor fi gasiti vinovati, spun asta pentru ca in ultimii ani am auzit de mai multe companii care au avut probleme de genul asta, Fiat, Chrysler, grupul Audi si altele dar totul a ramas doar o stire, adevarul il stiu doar ei…

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.