3 destinatii de vacanta europene pentru 2017

destinatii de vacanta europene

Ideile de concediu si vacanta pentru orice angajat sau antreprenor, reprezinta un aspect foarte important, mai ales atunci cand activitatile zilnice devin pur si simplu istovitoare, iar timpul liber din ce in ce mai putin. Desi majoritatea persoanelor, aleg sa isi faca concediul in acelasi loc, ca si anul trecut, sau uneori, aleg sa se relaxeze la o simpla pensiune care nu ofera cele mai bune conditii, totusi, cu o mica analiza, locurile pentru concediu pot fii numeroase.

Bosnia si Hertegovina

Am inceput aceasta prezentare, deoarece anul trecut, aceasta tara a fost una din cele mai vizitate din Europa, si care totusi are niste preturi foarte mici, comparativ cu totalitatea atractiilor turistice pe care le are. Tara, cunoscuta pentru ospitalitatea sa, iti pune la dispozitie in fiecare oras mare, un centru vechi, unde poti sa te bucuri de cateva momente in aer liber.

Pe lista locurilor de vizitat, trebuie sa ai in vedere faptul ca muzeele si istoria sa, isi vor spune cuvantul foarte usor, ele fiind gasite la tot pasul si in fiecare oras, reusind astfel sa atraga privirile si interesul tuturor vizitatorilor.

In ceea ce priveste cheltuiala intr-o scurta vacanta, aceasta tara iti pune la dispozitie, hoteluri si pensiuni de 3 stele la un pret, care de multe ori nu trece de 90 lei pe noapte, un aspect foarte avantajos pentru orice vizitator. Asa ca, Bosnia si Hertegovina, poate fii inclusa in lista celor mai bune destinatii de vacante ieftine in 2017.

Italia

Desi majoritatea persoanelor cand aud de aceasta tara se gandesc doar la cele mai bune retete de paste, totusi, ea ascunde multe alte lucruri. In primul rand, cele mai multe vizite se datoreaza muntilor si plajelor imense, dat fiind faptul ca aproape 7000 kilometri, reprezinta doar coasta sa, plajele sale fiind destinate pentru orice buget.

De asemenea, una din cele mai cautate atractii din lume, Venetia, se gaseste in aceasta tara, fiind un alt motiv pentru care, ar trebui sa o vizitezi macar cateva zile, si sa profiti si tu de atractiile sale turistice.

Desi, este putin mai scumpa decat Bosnia si Hertegovina, totusi, Italia se claseaza in topul ceor mai vizitate tari din Europa, de foarte multi ani, aspect care iti garanteaza o vacanta foarte frumoasa si meritata.

Portugalia

De data aceasta, ne intreptam spre coltul vestic al Europei, acolo unde intalnim Portugalia ca si tara foarte buna in care sa ne petrecem vacanta sau concediul, indiferent de durata sa. Aici, avem marele avantaj, ca din aceste 3 tari, ea sa aiba tarifele cele mai mici, atat in ceea ce priveste preturile hotelurilor, dar si la mancare.

Meniurile restaurantelor sale, sunt de-a dreptul uimitoare, mai ales pentru gurmanzi, carnea fiind o delicatesa, deoarece majoritatea bucatarilor, ofera cele mai gustoase mancaruri.

Nici transportul pana acolo nu este o problema, majoritatea companiilor aeriene, oferind in mod frecvent reduceri la biletele de avion, in special in capitala sa, Porto.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.