Calculator caloric

calculator de calorii

Calculatorul caloric este un instrument online gratuit cu ajutorul caruia iti poti calcula necesarul zilnic de calorii pe care trebuie sa le consumi, pentru a te mentine la greutatea actuala, in functie de cativa factori importanti: greutatea, inaltimea, sexul si stilul tau de viata.

Calculator caloric

Vei afla, in acest fel, de cate calorii ai nevoie pentru a face fata activitatilor zilnice si unde te incadrezi in ceea ce priveste indicele de masa corporala.

Datele din acest tabel au un scop informativ, va recomandam sa consultati un medic nutritionist inainte de a urma un regim sau o dieta!

Pentru a pierde in greutate, 500 de calorii sunt scazute in fiecare zi pentru fiecare kilogram pe care doriti sa-l pierdeti in fiecare saptamana. Pentru a castiga in greutate, se adauga 500 de calorii pe zi pentru fiecare kilogram pe care doriti sa il castigati in fiecare saptamana. Cu toate acestea, nivelul total sub 1200 calorii nu sunt recomandate si pierderea in greutate de mai mare de 2 kg pe saptamana nu este de asemenea recomandata.

Ca o abordare mai echilibrata la pierderea in greutate se recomanda cresterea activitatii fizice. De exemplu puteti scadea aportul caloric zilnic de 250 si consuma alte 250 de calorii facand exercitii fizice. Aceasta abordare previne o scadere a ratei metabolice si promoveaza cresterea masei musculare.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.