Gestionarea paginilor Facebook cu like-uri nedorite

gestionarea paginilor Facebook

Imi place Facebook insa il folosesc destul de putin. Aici intra activitati de strict necesar cum ar fi sa urmaresc activitatile prietenilor. Cine prin ce vacante a mai fost, ce si-au mai cumparat, unde s-au mai angajat sau ce studii au mai terminat. Desigur, este o excelenta modalitate de a tine legatura cu persoanele apropiate. Mi se pare mult mai usor sa pastrezi contactul prin intermediul Facebook. Asta in special pentru ca poti vorbi cu cineva in orice moment al zilei, indiferent de cat de incarcat este programul tau. Din acest motiv nu m-am gandit vreodata ca ar fi nevoie de gestionarea paginilor Facebook.

Insa ceva ce ma enerveaza groaznic sunt spam-urile. Intr-adevar, nu poti scapa in totalitate de ele. Insa aici nu vorbesc doar de reclame, ci si de pagini si comunitati din care nu vreau sa fac parte.

Cum poti sa faci gestionarea paginilor Facebook?

Intr-o zi diperat de atatea postari in ce imi pareau in home de la pagini la care nu stiu nici eu daca chiar le-am dat like vreodata. Am cautat astfel o solutie mai friendly si mai eficienta de a le da dislike. Aici e vorba despre gestionarea paginilor Facebook care apar automat in lista ta. Acest lucru este mai greu, pentru ca trebuie sa le prinzi cand iti apar in Newsfeed.

Dupa cateva cautari am gasit ceva foarte util pe site-ul manageyourlikes.com, si anume o aplicatie pe care am folosit-o cu usurinta si o sa va arat si voua cum se foloseste.

1. Va logati pe manageyourlikes.com folosind contul Facebook.
2. In pasul urmator, aplicatia va arata toate paginile la care ati dati like, vezi sus “You like … Facebook pages”
3. Pentru a da dislike, puneti mous-ul pe like, o sa apara un “X” in fata, dati click pe el. Automat culoarea butonului “Like” acelei pagini se va modifica.

Daca intampini probleme in folosirea aplicatiei, te rog sa lasi un comentariu. Poate te putem ajuta sa scapi de spamm-uri.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.