Cele mai bune firme de gazduire web in Romania

gazduire web in RomaniaIn ultimii ani am incercat serviciile de gazduire in Romania la majoritatea companiilor mari. Am cheltuit multi bani cu asta.

Gazduire web in Romania

1. Claus Web – www.clausweb.ro
Jalnic tot ce tine de serviciile lor, administrator cu lipsa de profesionalism totala, educatie zero.

Am renuntat la ei deoarece au scos serviciul de backup din cpanel pe motiv ca toti clientii abuzeaza de el, va vine sa credeti asta?

Atunci cand aveai nevoie de un backup trebuia sa te rogi de ei.

Parca si vad sute de oameni care fac asta toata ziua doar ca sa-i supere pe cei de la claus. Problema este ca de fiecare data cand aveai nevoie sa restaurezi un backup trebuia sa-i contactezi, si a primi un raspuns de la ei nu era un lucru tocmai usor.

Oricum site-urile erau foarte mult timp picate si atunci cand le-am dat in nas cu contractul mi-au zis sa plec, frumos, asta am si facut, doar ca am pierdut banii pe aproape un an de abonament, penibili.

Cei mai stabili si suport rapid si plin de profesionalism

1. MxHost – mxhost.ro
O stiti pe aia cu ai ceea ce cumperi?
Exact asa sta treaba cu ei. Dupa parera mea si nu numai sunt singurii care ofera ceea ce scriu in descrierea pachetelor, adica calitate pe servere performante cu ssd la preturi bune.

Cpanel bogat, suport rapid si profesionist, stiu sa se comporte cu toti clientii. Se misca grozav, cred ca cel mai bine din gazduirea de la noi, recomand!

1. Xservers – xservers.ro
Nu mai au nevoie de nici o prezentare, profesionisti, orice webmaster cu vechime a auzit de ei. Stabili, servicii de calitate, preturi bune, suport rapid cu raspuns in cateva min. Numai cuvinte de lauda la adresa lor.

Ce ar fi de adaugat este ca pe gazduire web in Romania, in tipul shared, site-urile se incarca totusi greu, iar resursele sunt limitate, potrivite pentru proiecte mici.

2. Hostico – hostico.ro
Cpanel bogat, servicii de calitate, stabile si nu in ultimul rand un suport pe masura.

Daca ai avut experiente placute sau mai ales neplacute cu o anumita companie de hosting, ai putea sa scrii aici despre asta, doar asa ii vom putea ajuta si pe ceilalti in cautare sa-si cumpere gazduire in Romania sa se fereasca de rechinii din acest domeniu.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.