Retele sociale care va ofera link dofollow

link dofollow

In campania dvs SEO de a crea linkuri (link building) puteti folosi si retelele social media pentru a obtine backlinkuri de calitate. Desigur, o strategie SEO completa include mult mai multe aspecte. Printre cele mai importante se numara partea de SEO on-page. Asta presupune orice faci tu pe pagina. De la meta titluri, la imagini si textele pe care le utilizezi. Apoi, vine partea de SEO off-page, in care se incadreaza si un link dofollow.

Pentru strategia de link-builidng, o alta metoda la care poti apela este guest-blogginul. Acesta presupune colaborarea cu bloggeri cu influenta si autoritate. Prin redactarea de continutin cadrul acestor bloguri te vei face cunoscut unui public mai larg. In plus, ai sansa sa ajungi in topul cautarilor Google!

Pentru a-ti intari strategia ar trebui sa obtii link dofollow din cat mai multe parti, iar Social Media reprezinta una dintre cele mai bune si eficiente surse.

Evident exista mai multe moduri de a obtine link-uri de social media. O altfel de tehnica este aceea de obtine link direct de la profilurile de pe diverse retele sociale. Cheia este in mod evident in a sti care sunt retele sociale care permit adaugarea de link-uri la profil si care permit link-uri dofollow. Pentru a economisi ceva timp, am adaugat in acest articol o lista de 22 de astfel de retele sociale.

Cele mai bune retele Social Media pentru link dofollow

1. Digg
2. Propeller
3. Flickr
4. Kirtsy
5. LinkedIn
6. Current
7. PostonFire
8. BloggingZoom
9. CoRank
10. Technorati
11. MyBlogLog
12. Bumpzee
13. LinkaGoGo
14. Bibsonomy
15. Mister-Wong
16. MyLinkVault
17. ClipClip
18. 9Rules
19. AssociatedContent
20. Blogoria
21. NowPublic
22. MemeStreams

Desigur, cand vine vorba despre site-uri care ofera link dofollow, situatia se schimba in termeni de zile. Acest domeniul este unul foarte flexibil, motiv pentru care trebuie sa faci research constant. Daca ai apelat la aceste solutii pana acum si ai vazut rezultate benefice, te asteptam in comentarii sa le impartasesti!

 

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

2 Comentarii

 1. Ionut spune

  Mersi pentru lista, utila!

  1. Andy spune

   Cu placere,
   mai sunt si altele, nu le-am testat pe toate, asa cum spuneam in articol daca cineva a folosit alte retele sociale cu succes in link building este invitatul nostru sa publice adresa lor aici.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.