Ziar online cu multe informatii utile, calatorii, experiente, dezvoltare personala, articole despre viata, webmasters, ai toate stirile intr-un singur loc.

Ce este abilitatea extrasenzorială?

0

Abilitatea extrasenzorială reprezintă capacitatea de a-ţi folosi conştientul pentru a realiza ceva ce în mod general este considerat a fi un miracol; ceva ce pare imposibil. Fie că este vorba despre perceperea unor informaţii de la distanță, din trecut sau din viitor, sau despre vindecarea unor boli, o abilitate parapsihică reprezintă capacitatea de a produce o schimbare a realităţii prin modul de a gândi. De asemenea, această abilitate mai este cunoscută şi sub denumirea de „mentalism” – puterea minții asupra materiei. abilitatea extrasenzorială

Abilitățile parapsihice sau abilitățile mistice, magice și spirituale sunt o dezvoltare naturală care are loc de-a lungul cursului evoluției spirituale.

Cum se manifesta abilitatea extrasenzorială?

Dacă cele 5 simțuri de bază ale unui om obișnuit sunt: văzul, auzul, simţul, mirosul şi gustul, atunci, simţurile unei fiinţe umane mai evoluate sunt cele cinci PLUS versiunea parapsihică a fiecăruia… și anume: clarviziunea, claraudiţia, clarsimțirea, și așa mai departe. În mod normal, „următorul pas” pe scara evolutivă a unei ființe umane este de a învăța să folosească toate simțurile extrasenzoriale, proiecţia astrală și mult mai mult. Prin dezvoltarea abilităților tale mistice, tu evoluezi. Când oamenii trăiau în peşteri, ei au dezvoltat limbajul… instrumentele… și scrierea… și au dus mai departe etapele evoluției… acum tu duci mai departe torța, făcând următorul pas în călătoria evolutivă a umanității prin dobândirea abilităților extrasenzoriale. Cu toate acestea, ai grijă ce îţi doreşti, pentru că s-ar putea chiar să obţii acel lucru.

Abilitati parapsihice

Abilitățile parapsihice (extrasenzoriale) sunt distractive dar, de asemenea, ele îţi pot schimba viaţa. A învăța să călătoreşti interdimensional îţi va schimba radical perspectiva asupra lumii. Toate valorile ţi se vor schimba și vei vedea totul într-o nouă lumină. Acest lucru va avea un efect important asupra relaţiilor şi percepţiilor tale vis-á-vis de alte persoane. Acestea vor observa schimbările care s-au petrecut cu tine. Așadar, înainte de a merge mai departe… ai idee despre cum ţi se va schimba viaţa şi cum te vei descurca cu aceste schimbări? Creează-ți o regulă personală pentru ca întotdeauna să-ți menții liniștea sufletească, să faci câte un pas pe rând şi să rămâi cu picioarele pe pământ. În mare măsură, eşti pe cont propriu atunci când vine vorba de mânuirea propriei dezvoltări parapsihice. Nu există paramedici „speciali”, care vor fi în măsură să te ajute. A rămâne cu picioarele pe pământ este cheia unei dezvoltări psihice și spirituale care se derulează în condiții de siguranță.

Moralitatea unei persoane cu capacități extrasenzoriale

Dacă tu ai fi noul beneficiar al acestor minunate talente extrasenzoriale… cum ar trebui să le folosești? Cum ar trebui să te ocupi de ele? Ce ar trebui să nu faci niciodată? totul depinde doar de tine. De exemplu, vei auzi deseori oameni spunând că „nu ar trebui niciodată să citești o persoană, decât dacă aceasta îți dă permisiunea”. În viziunea lor, acesta este doar un argument etic. Dar, când vine vorba de abilităţile extrasenzoriale, nu există reguli în afară de cele ale bunului simț.

Acesta este precum un alt aşa-numit argument etic pe care-l vei auzi destul de des în ziua de azi: „Nu trebuie să vindeci niciodată pe cineva fără permisiunea sa”. Dacă un copil are nevoie de vindecare şi are o vârstă prematură? Ar trebui să întrebăm părinţii? Şi dacă nu există părinţi? Ar trebui să întrebăm tutorii legali?

După cum poţi vedea, acest lucru devine mai mult un argument legal decât o problemă spirituală. Ce se întâmplă abilitatea extrasenzorialădacă de exemplu copilul sau adultul sunt inconștienți și au nevoie disperată de orice ajutor pe care îl pot obține? Ar putea fi un prieten sau doar cineva cunoscut, iar acest lucru nu contează. Nu există nicio lege spirituală care spune că nu ai voie să le oferi sau să le trimiți vindecare. Nu este cu nimic diferit de a te ruga pentru oamenii care au nevoie de ajutor.

Necesita tratament?

Dacă vindecarea ajută, atunci ea a fost ACCEPTATĂ. Indiferent dacă o persoană poate primi sau nu vindecare, având în vedere calea vieții sale sau dacă este timpul lor să moară sau nu, acest lucru se află total sub controlul Sinelui Superior al acelei persoane. Așa că, dacă vindecarea funcționează și ajută într-un caz, ea a fost acceptată de singura autoritate care există și care contează cu adevărat. Același lucru se aplică și la citirea extrasenzorială a altor oameni. Dacă poți face acest lucru, atunci ți s-a PERMIS. Cu toții ar trebui să ne dezvoltăm abilitățile extrasenzoriale și să începem să le folosim pentru evoluția noastră personală. În general, acest lucru ar conduce la metode de comunicare mai bune și, totodată, la relații mai bune.

V-a placut articolul ?

0 / 5

Rezultat voturi:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Captcha 1 + 9 =

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptare Citeste mai mult

Politica de confidențialitate și cookie-uri