De ce am renuntat sa fiu activ pe forumuri

De ce am renuntat sa fiu activ pe forumuri

Astazi am sa impartasesc cu voi un mare off al meu, decaderea forumurilor din Romania.

Ei bine pana in 2010 am fost forumist convins, aveam un forum si eram activ pe multe altele. Era destul de frumos, activitate mare, aflai mereu lucruri noi si ajutai pe altii, insa incet, incet totul a inceput sa se naruie, au aparut baietii cu spamul de tip “bani pe net” si multe alte nenorociri 🙂

Baietii inteligenti au inceput sa se retraga de pe forumuri, cei mai multi din ei au inceput sa scrie pentru ei, ca blogeri.

Problema mare pe forumuri nu a fost chiar calitatea membrilor ca sa zic asa, ci moderatorii. Foarte multi admini din lipsa de timp sau alte probleme incredintau si o fac in continuare puterea forumului, aceea de a modera. Un adevarat pericol pentru forumistul de rand, deseori moderatorii sunt pustani cu inteligenta sub medie, hotarati sa faca cativa centi pe zi, fereasca domnul sa intri in conflict cu ei, ca-i de BAN…

Mare pacat asa spune, lumea buna pleaca de pe forumuri, raman abandonate, ce or sa posteze, cum sa faci bani pe net pe fiecare zi ?

Din cauza acestor oameni si a moderatorilor care blocheaza conturile membrilor fara un motiv intemeiat, am hotarat sa renunt la viata de forumist si la final daca trag linie sunt ei cei care pierd nu eu.

Chiar zilele astea imi spunea o prietena ca a dat de un forum ( roportal.ro ) cat de cat in regula si activ, numai ca dupa 10 postari a primit BAN si nici nu stie de ce…

A incercat sa-i contacteze dar fara rezultat inca, oricum sigur o dau pe motiv de SPAM, dar daca nu postezi pe forum ce sens are sa fii acolo?

Cunosc tipa, scrie articole deci ma indoiesc ca a incalcat vreo regula, sigur a dat de vreun retard care nu a inteles nimic din postarile ei si mai bine banato 🙂

Si cu asta m-am convins ca forumuri asa cum trebuie sa fie nu mai exista la noi, poate doar forum.seopedia.ro sau forum.softpedia.com sunt mai serioase, altele nu stiu, poate sunt dar nu le-am incercat.

Daca cineva este activ pe vreun forum serios il rog sa lase un comentariu cu adresa lui, ca sa putem arunca si noi o privire.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

2 Comentarii

  1. delia spune

    majoritatea forum-urilor nu au useri, sunt admini cu nume de user, in lipsa useri-lor , si eu am renunatat pentru ca moderarea lor este vai mama ei.

  2. Kreator spune

    Da , am intalnit si cazuri din astea.

    Doresc sa imi cer scuze aici fata de persoana care a lasat un comentariu despre seopedia, l-am aprobat insa am avut o problema la gazduire si dupa repunerea backup-ului se pare ca am pierdut cateva date inclusiv comentariu lui.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.