Cum reducem marimea unui fisier pdf

Cum reducem marimea unui fisier pdf

Fisierele cu extensia PDF (Portable Document Format) sunt des folosite pentru a trimite documente via email. Cel care primeste trebuie doar sa aiba programul Adobe Acrobat Reader instalat pentru a vizualiza fiserul. Programul poate fi descarcat gratuit de pe site-ul adobe.

Atunci cand apare o eroare la procesul de upload al fisierului pdf pentru ca acesta este prea mare, trebuie sa-l comprimam. Putem face asta fara a afecta calitatea sau continul fisierului.

Acest pas va reduce si timpul de download sau upload.

Cred ca fiecare dintre voi s-au confruntat cu aceasta problema, chiar si eu am incercat sa fac acest lucru descarcand tot felul de programe de pe net care promiteau asta dar nu o faceau sau chiar daca o faceau afectau calitatea fisierului.

Tot cautand solutii ( folosesc destul de des pdf ) am cunoscut pe un forum de seo de la noi un tip care mi-a recomandat sa incerc site-ul smallpdf.com si tools-urile gratuite de acolo si sincer am fost foarte multumit. Am reusit sa reduc considerabil marimea fisierului fara a afecta continutul, un lucru foarte important mai ales daca contine si imagini, incercati-l si voi, va recomand!

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.