Ziar online cu multe informatii utile, calatorii, experiente, dezvoltare personala, articole despre viata, webmasters, ai toate stirile intr-un singur loc.

Guest Post

Guest post
Acceptam Guest Post dupa urmatoarele conditii:

Articolul trimis trebuie sa fie unic, sa aiba un continut de peste 400 cuvinte si bineinteles sa fie scris corect gramatical. Articolul trebuie sa fie un guest post, nu un advertorial, ce inseamna asta?

Printr-un guest post nu trebuie sa faci reclama directa a uni serviciu sau a unui produs anume si mai ales fara link pe cuvinte cheie. Ideal ar fi sa fie un continut util pentru cititori, cu 2 paragrafe la final despre tine si blogul tau si link catre el. O exceptie ar putea fi cu link nofollow pe cuvantele cheie.

Trimite articolul tau la office@marcugrup.ro sau folosind formularul de la pagina de contact, impreuna cu o imagine reprezentativa. Vei primi o notificare atunci cand va fi publicat.

Daca doresti promovare te rugam sa alegi una din solutiile noastre de publicitate de tip advertoriale, bannere, email marketing, etc.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptare Citeste mai mult

Politica de confidențialitate și cookie-uri