Ziar online cu multe informatii utile, calatorii, experiente, dezvoltare personala, articole despre viata, webmasters, ai toate stirile intr-un singur loc.

Gestiune a stocurilor prin programe si aplicatii

0

Unul dintre cele mai importante aspecte in coordonarea financiara a unei afaceri este acela de gestiune a stocurilor. Pentru a se realiza o buna gestionare, este nevoie de acoperirea tuturor activitatilor prin care sunt trecute stocurile pentru a se asigura maximul de performanta.

Gestiune a stocurilor prin aplicatii

Activitatile de gestiune a stocurilor

 • Inventarierea stocurilor de marfa
 • Inventarierea activelor
 • Retail audit
 • Optimizarea aprovizionarii
 • Aranjare marfa si merchandising

Cele mai bune programe si aplicatii de gestiune a stocurilor din Romania

 • IdTotal asigura reducerea de costuri prin utilizarea unor tehnologii de top, continuitate in activitate, independent si transabilitate mai buna si o acoperire maxima a serviciilor, sustinuta de disponibilitatea 24/7
 • Neomanager este un software de gestiune a stocurilor profesional, care asigura activitati de facturare, contabilitate, aprivizionare, vanzari si multe altele, oferind sansa firmelor de a se ocupa singure de gestiune, fara necesitatea angajaraii unei firme specializate
 • Optimall MobInv este o tehnologie care asigura automatizarea proceselor de gestiune a stocurilor, prin utilizarea de 3 elemente software integrate: aplicatie de back office, interfata cu sistem de gestiune (ERP) si aplicatie mobile ce poate fi instalata pe cititorul de coduri de bare
 • SmartBill ofera o imagine de ansamblu asupra afacerii tale, care ofera solutii pentru situatii neasteptate, precum ajustarea stocului, returul sau transferal. Programul asigurand o buna legatura comunicationala si transparenta intre tine, clienti si furnizori, prin evidentierea activitatilor.
 • XStock este un software gratuity pentru realizarea evidentei cantitative si valorice a marfurilor, care va ofera accesul la majoritatea activitatilor specifice gestiunii. Este vorba despre o aplicatie care necesita independenta si experienta in realizarea acestor activitati. Programul vine la pachet cu instructiuni pentru configurarea sa.
 • Briobill este un program de facturare al carui avantaj este reprezentat de disponibilitatea sa online, atat pe telefon, tableta, cat si pe calculator. Programul vine in ajutorul celor care nu au cunostiinte de contabilitate, simplificand procesele si oferind dinamism prin faptul ca poate fi folosit oriunde, de pe orice dispozitiv.

Adaptarea la tipul de afacere

Solutiile de gestiune a stocurilor ofera servicii profesionale si complete pentru companiile mari, cu o vasta experienta, dar si companiilor mici, care se afla la inceput de drum, cand resursele financiare sunt limitate. Un pas important pentru o buna gestiune este alegerea programului potrivit pentru tipul de afacere.

V-a placut articolul ?

0 / 5

Rezultat voturi:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Captcha 49 − = 40

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptare Citeste mai mult

Politica de confidențialitate și cookie-uri