Plum Media isi reinnoieste siteul odata cu venirea noului an

Agentia de webdesign si promovare online Plum Media si-a reinnoit siteul. Firma activizeaza din 2009 pe piata de servicii online, iar la 2 ani de la ultimul redesign de site s-a hotarat sa-si schimbe “hainele” si sa adauge noi functionalitati noului website (mai ales pe partea de usurinta in navigare).

Plum Media Design fiind o firma de web si promovare online, cred ca este foarte important ca site-ul nostru sa comunice cat mai clar mesajul. Clientii si potentialii clienti care apeleaza la serviciile noastre o sa acceseze cu siguranta site-ul. Iar, Plum Media, oferind servicii calitative de Webdesign trebuie neaparat sa aiba un site cu un design atractiv. Am facut trecerea de pe platforma/framework-ul Smarty pe WordPress intrucat Smarty nu asigura flexibilitatea de care aveam nevoie. Acum site-ul nostru arata la fel de bine precum cel al clientilor nostri, pe langa asta am adaugat o multime de noi elemente”, spun cei de la Plum Media.

Alte beneficii ale trecerii pe WordPress sunt reprezentate de faptul ca portofoliul de clienti este mult mai bine organizat. Oricine vrea sa vada portofoliul realizat de-a lungul timpului trebuie doar sa acceseze sectiunea de portofoliu de pe site; momentan el este impartit in 3 sectiuni Site-uri de prezentare, Magazine online, Brand & Print.

agentia plum media

Se anunta un an bun pentru cei de la Plummedia. Si-au schimbat siteul, au proiecte noi la care lucreaza din greu ca sa aduca rezultate si noi membri in echipa.Unde sunt multi puterea creste, astfel ca avand prea multe proiecte si cereri in derulare, Plummedia si-a propus sa aduca angajati noi. Deja au venit cateva noi persoane in mai multe domenii: dezvoltarea web, web design, creare de continut si optimizarea pentru motoarele de cautare. Insa, oameni noi motivati sa faca treaba si sa aduca rezultate sunt cautati in continuare.

In momentul de fata, Plummedia ofera servicii de Webdesign ce constau in siteuri de prezentare, webdesign pentru magazine virtuale si design grafic/ print.

Pe partea de promovare online sunt incluse urmatoarele servicii: campanii de Google Adwords, campanii social media si Facebook Ads, diverse servicii de copywriting si optimizarea siteurilor pentru Google alias SEO. Noi servicii atat de design cat si de promovare sunt asteptate sa apara in noul an.

Planurile de viitor sunt marete, dar sunt si realiste, asa ca oricine cauta rezultate concrete in mediul online sa stie ca exista intotdeauna optiunea Plummedia.

 

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.