GHE-O Rescue – Solutia de acces in zone inaccesibile

In fiecare iarna ne confruntam cu aceleasi probleme: lipsa posibilitatii de a ajunge la persoanele blocate in nameti. De cele mai multe ori, in varfuri de munte unde accesul nu s-ar putea face cu masina. De cele mai multe ori, autoritatile nu pot interveni nici ele prin sistemul de urgenta. Fie asta, fie serviciul este intens solicitat si nu mai exista disponibilitate.

Din fericire, exista chiar la noi in tara companii care s-au implicat in buna functionare a acestui sector. Totul tine de investitii inteligente si de constientizare. Vorbesc aici despre constientizarea necesitatii unor asemenea solutii pentru iarna.

Daca nici elicopterul nu poate ajunge in acele zone, atunci ajungem la un impas si salvatorii sunt nevoiti sa apeleze la solutii antice, sau sa astepte vremea buna pentru a inainta. Se pare ca o firma a gasit o solutie la aceste probleme in forma lui:

Solutia GHE-O Rescue

ghe-o rescue

“Rescue este o utilitara pentru transport si suport medical, avand capacitati de stingere a incendiilor si de acces pe toate formele de relief indiferent de vreme”. Si cand zic indiferent de teren si de vreme, chiar la asta se refera. Este un monstru, pe patru roti, care poate ajunge oriunde, transportand 12 persoane.

Vestea buna este ca serviciul este disponibil pentru oricine, deci puteti solicita oricand ajutorul. Iata ce capacitati au aceste autospeciale si cum va pot fi de folos in situatii limita.

Datorita rotilor mari, Rescue poate depasi orice obstacol, fiind net superioara chiar si celor mai bune masini offroad. Este o masina impresionanta nu doar pentru abilitati, dar si prin marime: 5200/2700/2390 cm, L/l/h si o greutate de 3.2 tone.

Ce anume propulseaza aceasta utilitara Ghe-o Rescue? Ei bine, un motor pe benzina de 400 cp. Vi se pare ca nu este de ajuns? Uitati-va si la acest film de prezentare ca sa va schimbati parerea.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.