Tendinte pentru genti de dama in 2019

Stilul personal al fiecarei femei este reprezentat de foarte multe ori prin intermediul gentilor pe care le poarta. Gama larga de modele propuse in fiecare sezon de catre marile case de moda confirma statutul acestora.

genti de dama

Tendinte pentru genti de dama

Geanta cu maner – Este pentru orice femeie care adopta stilul office un must have, fiind caracteristica unor persoane extrem de elegante. Se prefera o cromatica destul de simpla, formata din culori neutre si pasteluri feminine. Fiind practica si foarte rezistenta, geanta cu maner are toate calitatile necesare unui accesoriu in care se poate investi.

Geanta hibrid – De foarte multe ori creativitatea designerilor consta in a reinventa piese deja utilizate. Genti de dama cu manere rigide, clutchuri uriase. Modelele contin o cromatica formata din non culori, texturi metalizate, bicromatice – acestea sunt gentile ce au fost la moda la inceputul lui 2017. Cu toate ca au trecut aproape doi ani de atunci, tendintele s-au pastrat.

Clutchuri XXL – Chiar daca femeile adora modelele de inspiratie retro, la moda sunt acum gentile plic, supradimensionate. Exista modele eclectice realizate din imprimeuri ce atrag atentia si care iti pot defini stilul personal. Acestea sunt deja anuntate ca accesorii foarte purtate pentru noul sezon estival.

Geanta cu imprimeuri ludice – Iubirea se celebreaza de foarte multe ori in modele grafice dispuse pe foarte multe genti. Iar din punctul de vedere al caselor de moda care opteaza pentru extravaganta, funditele sau corpurile imprimate reprezinta un aspect important in ceea ce priveste originalitatea. In acest sezon se vor purta printurile asociate cu marea, apa si cerul, ludicul devenind un reper al creativitatii pentru 2018.

Indiferent de modelul de geanta pe care il preferi, opteaza mereu pentru gentile care iti pun in valoare personalitatea, dar si tinuta.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.