ANAF angajeaza agenti in mai multe orase din tara

anaf

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a anuntat pe site-ul agentiei ca incepand cu data de 11 februarie 2017 organizeaza concurs pentru ocuparea a 132 de functii publice. Posturile disponibile sunt de inspector antifrauda la Directia Generala Antifrauda Fiscala.

Posturile vacante sunt disponibile pentru mai multe orase din tara. Astfel, puteti aplica in: Bucuresti, Alexandria, Targu Jiu, Constanta si Suceava.

Inscrierile pentru acest concurs se fac in perioada 11-25 ianuarie 2017, de luni pana joi intre orele 8:30 – 17:00. Vineri, inscrierea se face in intervalul de la 8:30-14:30. Dosarele se depun de personal de catre candidati la sediul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala din strada Apolodor nr. 17, sect 5, Bucuresti.

Testul este unul de tip grila. O veste buna pentru cei care aplica este legata de necesitatile angajarii. ANAF nu impune absolvirea unei forme superioare de invatamant. Astfel, aria aplicantilor se mareste semnificativ. Prin aceasta modalitate, ANAF permite angajarea mai multor categorii de doritori. Cu toate acestea, viitorii agenti vor fi nevoiti sa urmeze mai multe cursuri de formare. Acestea se vor desfasura in timpul activitatii in Agentie si vor fi gratuite, prin programul propriu de pregatire.

Care sunt cerintele ANAF?

1. Cetatenie romana si domiciliul în Romania,
2. Cunoasterea limbii romane, scris si vorbit,
3. Varsta de minimum 18 ani,
4. Sa fii intr-o stare de sanatate corespunzatoare,
5. Sa nu fi fost condamnat sau sa nu fi facut politie politica.

Salariile variaza intre 1.700 de lei (debutanti) si 4.000 de lei. Desigur, inceputul va fi anevoios, dar in astfel de structuri de stat, cresterea in grad este asigurata. In urma perioadei de timp mai mare, vor veni si beneficiile. Mai mult, angajatii beneficiaza si de pensia de stat asigurata de lege. Agentia Nationala de Administrare Fiscala demareaza de cativa ani incoace o campanie foarte eficienta de combatere a fraudei. Acestia au impus legi noi si au inchis numeroase afaceri care afectau bugetul de stat prin metode frauduloase de lucru.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.