Ziar online cu multe informatii utile, calatorii, experiente, dezvoltare personala, articole despre viata, webmasters, ai toate stirile intr-un singur loc.

Ce reprezinta fotografia de nunta?

0

fotografia de nunta

Din momentul în care a apărut fotografia, aceasta a  devenit, încetul cu încetul. Cel mai bun procedeu prin care oamenii îşi fixau, pentru eterninate, cele mai importante momente din viaţă. Amintirile frumoase rămân în memorie. Insa, altceva înseamnă ca ele să fie fixate în imagine şi să le ai în faţa ochilor sau într-un album pentru toată viaţa şi dincolo de ea.

Fotografia de nunta – atunci si acum

Caştigând tot mai mult teren, trecând de la alb-negru la color, folosindu-se o tehnologie din ce în ce mai axată pe realizarea imaginilor. Fotografia de nunta este şi în zilele noastre, modalitatea cea mai practică de-a “prinde” cele mai importante momente din viaţa oamenilor. În zilele noastre se fac fel de fel de fotografii, la orice oră din zi şi din noapte. Insa există ocazii deosebite în viaţa unui om când acesta doreşte ca fotografiile care imortalizează aceste ocazii să fie şi ele la fel de deosebite. Unul dintre aceste momente este nunta. Ea marchează pasul pe care îl fac două persoane, împreună, spre o nouă viaţă. Din dorinţa de a imortaliza cât mai sugestiv şi mai frumos acest moment s-a născut fotografia de nuntă.

Nou vs. vechi

Străbunicii sau bunicii noştrii chemau fotograful din sat la nuntă, care făcea de obicei maxim 10 fotografii. Ele erau alb-negru, în general gen portret, cu mirii împreună si separat, părinţii, naşii şi câteva de grup. Ele erau facute de obicei din faţa bisericii. Cei care se căsătoresc doresc ca fiecare moment al marii zile să fie imortalizat pentru ei si pentru rude. Astfel s-a dezvoltat o întreagă “industrie” a fotografiei de nuntă. Ea presupune ca fotograful să “prindă” tot pe imagine. De la momentul de start şi până a doua zi dimineaţă, când se încheie petrecerea şi lumea merge să se refacă.

Trebuie fotografiat tot, dar absolut tot – mirii, naşii, părinţii, drumul până la biserică, maşinile cu care se pleacă spre locaşul de cult. De asemenea, tot ce se întâmplă acolo, slujba religioasă, ieşirea din biserică, localul în care se desfăşoară petrecerea de nuntă. Totodata si tortul şi buchetul miresei, rochia acesteia, petrecerea în sine, dansul mirilor etc. Astfel, fotografiile de nuntă, vor deveni, peste ani şi ani, amintiri concrete din una dintre cele mai importante zile ale unei perechi. Nu ezitati sa incercati si photoshop online .

V-a placut articolul ?

0 / 5

Rezultat voturi:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Captcha + 81 = 86

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptare Citeste mai mult

Politica de confidențialitate și cookie-uri