Utilizarea corecta a tigarii electronice

Achizitionarea tigarii electronice a poate sa fie destul de dificila, in conditiile in care exista o multime de modele pe piata. De asemenea, informatiile despre aceste produse sunt foarte variate. Ceea ce este cert este faptul ca orice fumator care alege sa treaca de la fumatul clasic la vapat, se gandeste la propria sanatate. Pentru a putea vapa corect insa, trebuie sa se tina cont de o serie de reguli. Dupa ce a fost achizitionata, tigara electronica trebuie sa fie folosita intr-un anumit mod. De aceea, este necesar sa fie urmati o serie de pasi.

Folosirea tigarii electronice?

1) Incarcarea bateriei. Este primul lucru pe care trebuie sa il faca orice fumator care are o tigara electronica. Dupa prima incarcare trebuie sa se puna lichid in tigara si trebuie sa se lase 10 minute. In acest timp, acesta va patrunde in melana din atomizor. In caz contrar, este posibil ca prima experienta cu tigara electronica sa nu fie chiar placuta. Aici poate sa apara mirosul de ars.

2) Vaparea intr-o anumita pozitie. In principiu, se poate vapa in orice pozitie, insa pentru o experienta cat mai buna se recomanda sa se tina tigara in pozitie orizontala. Motivatia este simpla: lichidul nu poate sa se scurga prin diverse locuri nedorite. In ultima vreme au aparut tigari cu tehnologii din ce in ce mai performante, asadar, acest lucru nu ar mai trebui sa fie o problema.

3) Reincarcarea bateriei. Dupa un anumit numar de vapari trebuie sa fie reincarcata bateria. Pentru fiecare model exista un LED care ofera informatii despre acestea, iar cand acest led ofera avertismente, tigara trebuie sa fie pusa la reincarcat.

4) Schimbarea atomizorului. Una dintre consumabilele tigarii electronice este atomizorul. Acesta trebuie sa fie schimbat destul de des, la unele tigari frecventa fiind de 7 zile, in timp ce la altele ajungand la 14 zile. De regula, atomizorul se schimba in momentul in care gustul tigarii nu mai este chiar atat de placut cum obisnuia sa fie. Exista tigari care permit doar schimbarea unor rezistente, ceea ce duce la anumite economii financiare.

Cu siguranta, intregul proces devine din ce in ce mai simplu odata ce fumatorul se obisnuieste cu noul mod de a fuma, insa este bine sa existe niste mici reguli de conduita pe care sa le ia in calcul.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.