Ziar online cu multe informatii utile, calatorii, experiente, dezvoltare personala, articole despre viata, webmasters, ai toate stirile intr-un singur loc.

Ce sa stim inainte de a ne face blog

0

blog

Un numar semnificativ de viitori bloggeri din diverse motive dau greş în momentul conceperii propriului lor blog.În principiu greşesc din cauză că nu ştiu sau chiar cauza faptului că sunt nerâbdători .

Aspecte pentru un blog

1.Un nume de domeniu bun – contează foarte mult ce nume de domeniu alegem.Trebuie să fie un nume uşor de reţinut. Dacă blogul o să fie în limba română să fie şi numele domeniului în limba română. Să nu fie prea lung, recomandat maxim 3 cuvinte. Dacă e liber adaugăţi un cuvânt cheie în nume, ajută foarte mult.

2.Nişa aleasă – o mare parte din bloggeri o dau în bară aici alegându-şi o nişă care nu neapărat că îi pasionează dar nici nu ai un public larg. De exemplu eu am ales să scriu pe blog despre marketing online pentru că mă pasionează. Pentru că îmi place, astfel posibilitatea să renunţ e mult mai mică având în vedere că mă ocup zilnic cu asta.

Exact în acest mod trebuie să gândească fiecare viitor blogger. Să scrie despre ceva ce îl pasionează, ceva ce îi place. Având în vedere că traficul vine după multă muncă pe blog, după zeci de articole scrise. In plus de asta după multa investiţie nu neapărat financiară.

3.Tipul articolelor – în principiu fiecare blogger trebuie să-şi aleagă tipul de abordare în articole. O abordare care îl reprezintă care să evite poveştile şi învârtitul în cerc şi să spună lucrurilor pe nume. Pentru că fiecare tip de articol trebuie să fie plăcut cititorilor asta pentru a-i atrage.De aceea e necesar să abordezi subiectele în propriul tău stil astfel cititorii să se obişnuiască cu stilul ales, ceea ce te ajută.

În principiu cam astea ar unele din cele mai importante astpecte înaintea creării unui blog, aspecte de care trebuie să ţii cont, şi pe care nu trebuie să le treci cu vederea.

 

V-a placut articolul ?

0 / 5

Rezultat voturi:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Captcha 63 − = 54

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptare Citeste mai mult

Politica de confidențialitate și cookie-uri