Ziar online cu multe informatii utile, calatorii, experiente, dezvoltare personala, articole despre viata, webmasters, ai toate stirile intr-un singur loc.

De ce sa instalezi gardul electric?

0

Ideea de gard electric nu este una extrem de bine cunoscuta. Majoritatea oamenilor considera ca un astfel de gard este o ofensiva adusa trecatorilor. De fapt, el nu reprezinta un sistem de precautie mult prea exagerat. Gardul electric nu se foloseste pentru imprejmuirea casei, ci pentru imprejmuirea locurilor de pasunat ale animalelor. Acesta este destinat protectiei animalelor si reuseste sa se remarce printr-o serie de avantaje in detrimentul gardului clasic.

De ce sa instalezi gardul electric?

Se monteaza mult mai usor. Un prim avantaj este faptul ca se monteaza mult mai usor decat gardul clasic. Practic, in doar cateva ore gardul electric este montat, indiferent de suprafata imprejmuita. In cazul unui gard din lemn, lucrurile sunt ceva mai complicate si pot dura cateva zile bune.

Este mai ieftin. Foarte multi oameni aleg gardul electric pentru ca are un pret mai mic. Acesta este compus dintr-o serie de elemente de baza, legate intre ele prin fire metalice. Acestea folosesc drept conductori prin care trece electricitate. Costul final pentru gardul electric poate sa fie mult mai mic decat in cazul unui gard clasic iar eficienta este mai mare.

Este mai eficient. Scopul principal pentru care se instaleaza gardul electric este acela de a tine departe animalele salbatice si de a tine animalele domestice in siguranta, in interior. Eficienta este maxima daca gardul s-a montat corect, in conditiile in care impulsurile electrice sperie destul de tare animalul, care nu se va mai apropia de acest element de imprejmuire.

Este sigur pentru om si pentru animale. Gardul electric genereaza impulsuri mici, ce nu dureaza mai mult de un moment. Sunt suficient de puternice pentru a speria, insa nu ranesc pe nimeni. Nici macar daca un om atinge din greseala gardul nu se va intampla nimic grav, insa este bine sa fie evitata orice fel de interactiune cu oamenii. Semnalizarea corecta a gardului este extrem de importanta in acest sens.

Se poate deonta usor. Un alt mare avantaj al gardului electric este faptul ca se poate demonta usor si poate sa fie mutat in alta parte. Astfel, cei care detin multe oi si doresc sa schimbe locul de pasunat, pot sa ingradeasca fara probleme acest loc fara a pierde timp si bani.

Simplu, ieftin si eficient, gardul electric este, fara doar si poate, una dintre cele mai bune solutii pentru protectia animalelor.

V-a placut articolul ?

0 / 5

Rezultat voturi:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Captcha 82 − = 75

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptare Citeste mai mult

Politica de confidențialitate și cookie-uri