Ziar online cu multe informatii utile, calatorii, experiente, dezvoltare personala, articole despre viata, webmasters, ai toate stirile intr-un singur loc.

Ce trebuie sa stii daca vrei sa incepi renovarea?

0

Renovarea casei, apartamentului sau spatiului de lucru implica un proces complicat si complex, care poate opri mersul lucrurilor. Cu toate acestea, folosirea de discuri beton, bormasini si vopsele va merita efortul, deoarce veti obtine un spatiu nou in care te vei simtiti confortabil.

Renovarea oricarui spatiu

Ce trebuie sa stii inainte sa incepi renovarea?

  • Procesul care trebuie implementat. Cand vrei sa incepi renovarea trebuie sa te gandesti daca aceasta este fezabila si daca nu cumva este nevoie de demolare si reconstructie. De exemplu, un spatiul al carei structuri este deteriorata nu merita renovat, ci trebuie reconstruit.
  • Gasirea constructorului potrivit. Trebuie sa te documentezi binei inainte de alegerea acestuia, urmarind mai multe obiective. De exemplu, trebuie sa stii calitatea serviciilor pe care le ofera, cat si echipamentele pe care le pune la dispozitie.
  • Ia in considerare angajarea unui decorator. Daca ai ideea principala in legatura cu felul in care vrei sa arate renovarea, dar nu stii cum sa combini toate elementele, un decorator iti poate oferi cea mai buna solutie.
  • Detalii importante. Cel mai important aspect este sa investesti in elemente-cheie de calitate, pe care le vei avea pentru mut timp. Un bun exemplu in acest sens sunt usile, ferestrele si acoperisul noului tau spatiu. Totodata, trebuie sa mergi pe principiul “calitate, nu cantitate’ si sa pui accentul pe renovarea camerelor in care vei petrece cel mai mult timp.

Elemente de care sa tii cont in timpu renovarii

Cea mai importanta decizie pe care trebuie sa o iei o data cu demararea procesului de renovare este daca vei sta in continuare acolo sau te vei muta temporar. Bineinteles ca cea mai usoara metoda este sa ramai, atat pentru a nu cheltui in plus, cat si pentru a supraveghea procesul. Cu toate acestea, disconfortul resimtit va fi substantial daca vei locui intr-un santier. Daca ai facut o alegere corecta cu privire la constructor, nici nu va fi nevoie sa supraveghezi lucrul. Totodata, un bun constructor va putea separa eficient spatiile ce trebuie renovate de cele in care vei locui in continuare.

V-a placut articolul ?

0 / 5

Rezultat voturi:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Captcha 67 + = 74

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptare Citeste mai mult

Politica de confidențialitate și cookie-uri