Ziar online cu multe informatii utile, calatorii, experiente, dezvoltare personala, articole despre viata, webmasters, ai toate stirile intr-un singur loc.

De ce vor romanii sa isi infiinteze o firma in Bulgaria?

0

Cu siguranta, cand te gandesti la o firma in Bulgaria, nu te gandesti ca acesta ar fi cel mai oportun loc. Exista o multime de probleme cu care se confrunta si vecinii de la sud de Dunare. Cu toate astea, din ce in ce mai multi romani au ales sa isi infiinteze o firma in Ruse. Acest model este preferat in detrimentul unui SRL in propria tara. Cu ajutorul celor de la avocatinbulgaria.com  si al numerosilor romani care au apelat la ei, am incercat sa gasim raspunsuri la cateva intrebari. Majoritatea acestora au fost referitoare la motivele care i-au convins pe acestia sa isi relocheze afacerile.

Beneficiile de a infiinta o firma in Bulgaria

De ce sa ai o firma in Bulgaria?

Conform domnului Marinov, unul dintre avocatii care infiinteaza firme in Rusia, Bulgaria are cateva ingrediente care sunt foarte convingatoare. Astfel, romanii care aleg sa isi infiinteze firma in Bulgaria vor descoperi taxe mai mici, chirii mai mici si salarii mai mici. Poate ca privit la nivel de cetatean, salariile mici nu sunt atractive. Insa, in punct de vedere al unui business, sunt mult mai atractive. Acest lucru este in special valabil in conditiile in care se pot gasi o multime de profesionisti.

Evident, un mare avantaj este faptul ca Bulgaria este foarte aproape de Romania. Exista si alte tari foarte bune pentru relocare, insa distanta poate sa fie o problema serioasa.

Cum se poate descurca un roman in Bulgaria?

Simplu! Nu trebuie sa cunoasca limba sau sa aiba cine stie ce legaturi cu statul bulgar. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa apeleze la un avocat care stie atat romana cat si bulgara si are experienta in relationarea cu statul. In maxim 20 de zile, firma poate sa fie pe picioare si poate incepe sa factureze.

Cat costa infiintarea unei firme in Bulgaria?

Este o intrebare pe care si-o pun toti cei care se gandesc sa deschida o firma in Bulgaria. Costurile pot sa difere in functie de tipul firmei, de persoana care urmeaza sa fie proprietar ( fizica sau juridica ) si de alte detalii. Costul pentru infiintare poate sa inceapa de la 500 de euro si sa creasca la peste 1800 de euro. Investitia este una care merita in timp insa, in conitiile in care taxele mai mici pot sa o acopere in foarte scurt timp.

V-a placut articolul ?

0 / 5

Rezultat voturi:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Captcha − 1 = 2

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptare Citeste mai mult

Politica de confidențialitate și cookie-uri