Ziar online cu multe informatii utile, calatorii, experiente, dezvoltare personala, articole despre viata, webmasters, ai toate stirile intr-un singur loc.

Sfaturi pentru o excursie de vis în Austria cu autorulota

0

Mulți se gândesc la Austria în primul rând datorită oportunităților extinse pentru practicarea sporturilor de iarnă, având în vedere că această ţară deţine foarte multe zone de munte.

Austria nu este doar o destinație pentru pasionaţii de schi, și are mult mai multe atracţii de oferit vizitatorilor. Vacanţa în Austria cu autorulota este modalitatea perfectă de a explora această țară vastă, cuprinzând orașe minunate, lacuri superbe și păduri pitorești. Veți putea explora minunile arhitecturale ale orașelor austriece în timpul zilei, apoi aveți posibilitatea să vă retrageţi în natură şi să preceţi seara admirând peisajele spectaculoase de la bordul autorulotei.

Să aruncăm o privire la cele mai recomandate locuri de vizitat cu autorulota în Austria și la tot ce trebuie să aflaţi înainte de a pleca în această călătorie.

Camparea în Austria

Austria este o ţară excelentă pentru camparea cu autorulota, aici aveţi parte de peisaje uimitoare și zone montane cu o frumuseţe aparte.

Camparea în zone neamenajate în Austria nu este permisă, şi se primesc amenzi de până la 500 EUR dacă sunteti prinşi. Cu toate acestea, vi se permite să campați pe teren privat dacă obțineți permisiunea proprietarului, iar unele regiuni vă permit să campați peste noapte în parcări. Oricum ar fi, rețineți că este întotdeauna ilegal să aprindeți un foc de tabără!

Dacă sunteți în căutarea unei excursii perfecte, atunci este mai bine să stați într-un loc de campare amenajat din Austria. Mai jos vă prezentăm o listă cu cele mai apreciate locuri de campare din Austria, astfel încât să puteți alege locaţia perfactă.

Lakeside Petzan Glamping – Völkermarkt

Acest minunat camping de pe malul lacului oferă vederi impresionante ale vârfului Muntelui Petzen, se află la doar cinci minute de mers cu mașina de pârtiile de schi ale muntelui și de traseele extinse pentru drumeții.

Seecamping Masai Mara – Baden

La o distanță mica faţă de orașului Berndorf, veți găsi acest camping frumos amenajat. În acest loc de campare veți observa o mulțime de accente continentale, iar pe lacul din complex  aveti posibilitatea să admiraţi numeroase specii raţe.

Camping Natterer See – Innsbruck

Amplasat pe malul lacului Natterer, acest camping este potrivit pentru turiştii activi. În timpul șederii aici, vă puteți înscrie la alpinism, drumeții, caiac, rafting și multe alte activităţi. Iar daca veniți iarna aveţi posibilitatea să profitaţi de pârtiile excelente de schi din apropiere!

Camping Grubhof – Sankt Martin bei Lofer

Această regiune oferă peste 400 km de trasee și drumeții, şi este o destinație de schi cunoscută, așa că veniți în timpul iernii pentru a aprecia acest paradis. Acest camping este locul perfect pentru a vă încheia ziua plină, cu o saună, restaurant, spa și multe altele. De asemenea, au un autobuz gratuit care pleacă la fiecare 30 de minute, astfel încât să vă puteți lăsa autorulota în camping pe tot timpul șederii.

Salzburg Panorama Camping Stadtblick – Salzburg

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe tradiționale de camping, atunci acesta este locul de campare pentru voi. Cunoscut pentru numeroasele zone verzi, acest camping este situat ideal pentru excursii de o zi la Salzburg, unde puteți explora acest renumit schit inclus în patrimoniul mondial UNESCO.

Având în vedere că Austria este o destinație atât de populară pentru sporturile de iarnă, nu ar trebui să fie surprinzător că acolo poate să fie destul de frig! În timpul iernii, drumurile din Austria pot deveni periculoase din cauza zăpezii şi gheții, iar anvelopele de iarnă și lanțurile de zăpadă vă asigura o călătorie sigură.

Austria nu are taxe pentru toate tipurile de drumuri ca alte destinații europene, aici aveţi obligaţia să plătiţi o taxa de drum doar pentru folosirea autostrazilor. Vignetele austriece sunt valabile fie 10 zile, 2 luni sau un an întreg. Acestea pot fi cumpărate de la aproape toate benzinăriile de pe autostradă. Veți găsi și viniete austriece la granițele cu Austria.

Închiriează o autorulotă pentru o perioadă mai lungă de timp şi explorează această țară unică!

Best Campers România vă pune la dispoziţie servicii de închirieri autorulote de lux cu dotări de top şi oferă reduceri pentru închiriere autorulotă pe termen lung.

V-a placut articolul ?

0 / 5

Rezultat voturi:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Captcha + 81 = 91

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptare Citeste mai mult

Politica de confidențialitate și cookie-uri