Alegeti servicii specializate de taiere beton

Uneori, renovarile de locuinte sau spatii comerciale necesita diverse activitati precum taierea betonului. Desi exista metodele clasice, acelea sunt zgomotoase, produc vibratii si mult praf, ceea ce le face indezirabile. In schimb, exista tehnici noi, prin care astfel de lucrari sunt realizate intr-un timp mult mai scurt, la costuri reduse, si fara vibratiile si praful produs de cele clasice. Pentru orice taiere beton, indiferent ca este vorba despre o cladire civila sau comerciala, este important sa apelati la servicii specializate.

Una dintre companiile care ofera servicii de taiere beton bazate pe performanta si profesionalism este Avis Instal. In Romania, este compania cu cea mai buna dotare in segmentul lucrarilor in constructii cu tehnica diamantata. Compania furnizeaza diverse servicii specializate in astfel de domenii, dispune de personal calificat si de dotari de ultima generatie.

Taiere beton
Taiere beton

Care sunt serviciile de taiere beton disponibile?

In functie de lucrarile pe care le efectuati, exista diverse situatii in care veti avea nevoie de servicii de taiere beton. Serviciile la care puteti apela include:

  • Taiere elemente de beton armat. In cadrul acestora, se utilizeaza disc diamantat sau fir diamantat. Sunt necesare pentru taiere in pereti, plansee, stalpi si grinzi din beton armat. Tot aceste servicii va ajuta sa detectati pozitia armaturilor in elementele din beton armat.
  • Perforare elemente de beton armat. Acestea sunt necesare pentru conducte sau cabluri de instalatii sanitare, electrice sau gaze si pentru gauri pentru burlane de hote sau centrale. De asemenea, aceste servicii sunt necesare si pentru carotare in beton pentru probe.
  • Demolari controlate. Acestea sunt necesare in general pentru diverse demolari care au loc in interiorul cladirilor, atunci cand este necesara demolarea fara vibratii, zgomot si praf.

Dotari de ultima generatie

Cu ajutorul dotarilor de ultima generatie, este posibila executarea unor lucrari complexe. Printre lucrarile oferite de companie, se numara si unele dificile, precum perforari de lungimi si diametre foarte mari si demolari ale diverselor elemente din beton armat sau zidarie din interiorul cladirilor. Dotarile necesare pentru serviciile specializate si profesionale includ:

  • Masini de taiat cu disc diamantat electrice si hidraulice
  • Masini de taiat cu fir diamantat
  • Masini de carotat monofazice si trifazice
  • Robot pentru demolari
  • Piston actionat hidraulic
  • Cleste hidraulic de sfaramare
  • Generator trifazic mobil

Avantajele dotarilor de ultima generatie

Cand aveti nevoie de servicii specializate in taiere beton, este recomandat sa apelati la o companie care este dotata cu aparaturi care le permit utilizarea tehnicii diamantate. Tehnica diamantata pentru taierea betonului reprezinta o solutie eficienta pentru crearea unor deschideri in elementele de pereti sau transee. Echipamentele electrice sau hidraulice sunt ideale pentru taierea golurilor de usi si ferestre, reducerea inaltimii zidurilor si realizarea deschiderilor pentru scari sau lifturi. Masinile de taiat cu disc diamantat sunt usor de asamblat si pot fi folosite si in zone sau spatii greu accesibile. Acestea au capacitatea de taiere pana la adancimi de 930mm.

Daca aveti de realizat o lucrare care necesita taiere beton, atunci este recomandat sa apelati intotdeauna la o companie specializata. Pentru a va asigura ca alegeti corect, puteti vizita portofoliul companiei Avis Instal accesand https://www.taierebeton.ro/portofoliu.html.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.