Ziar online cu multe informatii utile, calatorii, experiente, dezvoltare personala, articole despre viata, webmasters, ai toate stirile intr-un singur loc.

Ancadramente pentru fereastra pentru locuinta

0

Pentru a infrumuseta stilul arhitectural al locuintei dumneavoastra, puteti utiliza ancadramente pentru fereastra. Acestea scot in evidenta forma sau dimensiunea ferestrelor. Exista diverse tipuri de ancadramente pentru fereastra, pe care le puteti utiliza pentru a obtine un aspect cu adevarat original si impresionant. Structurile din astfel de ancadramente pot fi construite in functie de preferinte, de marimea si de forma fiecarei ferestre.

Ancadramentele pentru ferestre reprezinta in sinea lor structuri simple. Insa ele sunt deosebit de importante in aspectul estetic al unei cladiri, fie ea locuinta personala, pensiune de vacanta sau o cladire a unei institutii. Ancadramentele pot avea diferite forme si culori. Ele pot fi asortate perfect cu cromatica peretilor exteriori ai cladirii, intrucat pot fi vopsite cu vopsea pe baza de apa sau acrilica. Acestea sunt ideale pentru dumneavoastra, daca va doriti o infrumusetare a cladirii, cu un minim de investitie.

Ancadramente pentru fereastra pentru locuinta
Ancadramente pentru fereastra pentru locuinta
Ancadramente pentru fereastra pentru locuinta
Ancadramente pentru fereastra pentru locuinta

Pentru ce se folosesc ancadramentele pentru ferestre

Dincolo de aspectul deosebit al ancadramentelor pentru ferestre pentru exterior, acestea au si diverse beneficii. Ele sunt menite sa protejeze locuinta de apa, caldura si umiditate. Un ancadrament plasat deasupra partiia superioare a ferestrei previne patrunderea apei prin spatiile din fereastra. Ancadramentele exterioare ale ferestrei trebuie sa aiba si un pervaz, care mentine interiorul uscat.

In general, ancadramentele interioare pentru ferestre se potrivesc cu restul elementelor decorative ale locuintei. In schimb, ancadramentele exterioare trebuie sa se potriveasca cu designul exterior al cladirii. Pentru a obtine un aspect deosebit, este recomandat sa alegeti ancadramentele pentru fereastra intr-o culoare care se potrvieste cu aceea a ferestrei.

Stiluri si idei de ancadramente pentru fereastra

Ancadramentele exterioare ale ferestrei variaza de la cele mai simple modele pana la cele mai elaborate. In continuare, va vom oferi cateva exemple de ancadramente, potrivite diverselor tipuri de cladiri.

       Casele rustice arata cel mai bine cu ancadramente pentru fereastra cat mai simple, nedecorate, precum o simpla rama.

       Cladirile artizanale arata spectaculos cu ancadramente late. In general, acestea grupeaza ferestrele impreuna si scot in evidenta marimea lor.

       Cladirile in stil englezesc, victorian sau colonial arata deosebit cu ancadramente pentru ferestre cu o multime de ornamente decorative.

Cum sa instalati ancadramentele pentru fereastra

Daca preferati sa instalati pe cont propriu ancadramentele pentru fereastra, trebuie sa tineti cont de cateva sfaturi.

       Alegeti intotdeauna produse de calitate. Le puteti gasi pe http://www.fabricadeprofile.ro/produse-exterior/ancadramente.

       Masurati si taiati cu atentie. Pentru rame, se utilizeaza un unghi de 45 grade.

       Amestecati adezivul si intindeti-l cu spaclul pe portiunea care intra in contact cu peretele. Inainte de a lipi ancadramentele pe perete, asigurati-va ca locul respectiv este perfect curat.

       Pentru a monta ancadramentele, miscati-le usor in stanga si in dreapta, pana se imbina perfect.

       Umpleti golurile cu ajutorul spatulei.

Intretinere si curatare

Pentru a pastra ancadramentele pentru fereastra intr-o stare buna pentru o perioada cat mai lunga, este necesar sa le curatati si sa le ingrijiti. Curatati-le cu apa si detergent usor de cel putin doua ori pe an, sau la nevoie. In cazul in care ancadramentele prezinta semne de mucegai, folositi un amestec din apa cu otet direct pe mucegai. Stergeti cadrul si repetati procesul pana cand urmele de mucegai dispar complet. 

V-a placut articolul ?

0 / 5

Rezultat voturi:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Captcha 63 − 60 =

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptare Citeste mai mult

Politica de confidențialitate și cookie-uri