Cum alegem fotograful de nunta potrivit pentru nevoile noastre?

 

Cum alegem un fotograf de nunta?

Nunta reprezinta evenimentul cel mai important din viata oricarui cuplu, se doreste a fi cea mai frumoasa zi, momentul in care destinele se unesc si pornesc la drum in doi. Este normal ca fiecare sa vrea tot ce este mai bun pentru nunta lui, incepand de la restaurant, meniu, haine formatie pana la fotograful care se va ocupa de amintirile noastre.

cum alegi fotograf de nunta

Toate aceste alegeri sunt acum adevarate provocari si deseori deciziile nu sunt usor de luat. Alegerea unui fotograf de nunta este probabil cea mai importanta decizie pe care trebuie sa o luati.

Nu-ti lasa fotografiile de nunta pe mana unui incepator. Nu ai vrea ca nunta ta sa devina un experiment foto, ci desigur o poveste in imagini a celei mai importante zile din viata ta. A avea in mana un aparat de fotografiat bun nu te face fotograf profesionist. Din pacate si in ziua de astazi multe mirese cad in plasa fotografilor amatori pusi doar pe facut bani.

Ei bine cum il alegem din miile de oferte?

Daca nu ai posibilitatea de avea unul recomandat cu care prietenii au lucrat deja il poti cauta pe net. Incepe cautarile cu cel putin un an inainte. Verifica-i cu atentie portofoliul iar daca iti place stilul sau artistic abordat programeaza o intalnire la care sa mergeti impreuna. Stati de vorba cat mai mult posibil, descoperiti ce viziuni are iar daca va place incheieati un contract imediat. Spunimediat pentru ca nu sunt multe nunti pe an si deseori se intampla ca fotografii buni sa fie deja ocupati.

Bineinteles, inainte de semna contractul verifica detaliat ce contine fiecare pachet si timpul in care ti se vor preda pozele. Nu va lasati pacaliti de cantitate, alegeti calitatea. Nu aveti ce face cu 4000 de fotografii nereusite, mai bine 1000 si bune.

Dupa ce nunta a trecut si ai trait cele mai frumoase emotii, la final iti raman fotografiile de nunta prin care poti sa retraiesti evenimentul magic din viata ta, de aceea este important sa alegi un fotograf nunta potrivit.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.