Antifurt pentru bicicleta – solutii sigure de protectie impotriva hotilor

antifurt pentru bicicleta

Cred ca cele mai usoare metode de a te lasa fara bicicleta este sa vada daca este legata de sa. Pentru asta ai nevoie de un antifurt pentru bicicleta.

Nu lega antifurtul de orice mecanism ce se poate elibera rapid, chiar daca pare simplu sfatul. Trebuie sa fi atent chiar si atunci cand esti grabit sa pui antifurtul pe bicicleta cat mai eficient.

Cel mai bun antifurt pentru bicicleta

O alta solutie buna cand vine vorba de legarea bicicletei de un stalp sau ceva solid, este sa fi sigur ca ai un antifurt ce-ti permite sa ajungi si pana la lant. Eventual, chiar sa fi sigur ca arata si complicat, sa para cat mai dificil pentru hot.

Daca stau sa ma gandesc bine, cred ca cea mai eficienta metoda de a fi sigur ca niciun hot nu se gandeste sa se apropie de bicicleta ta, este sa ai un antifurt dublu U-lock. Ideea este sa le imbini, atunci o sa fie si mai complicat de furat. Fiind un real ajutor si pentru 2 biciclete sa fie legate in sistemul asta.

Toate sfaturile de mai sus sunt generale, eventual un hot care are in mana cel mai potrivit instrument, poate sa ajunga sa-ti fure bicicleta. Asa ca, din punctul meu de vedere, cel mai sigur mod sa stii ca nu-ti fura nimeni bicicleta este sa scoti saua si sa pui bicicleta cat mai la vedere de public. Trebuie sa fi sigur ca mereu circula cineva prin zona respectiva. In asa fel descurajezi si cei mai experimentati hoti sa se apropie de bicicleta ta.

Daca totusi nu ai incredere in solutiile acestea, poti apela si la alte variante. Poti pune bicicleta intr-o boxa din scara blocului sau chiar pe balconul apartamentului. Desigur, poti face asta daca spatiul iti permite. In caz contrar, ai putea sa o plasezi in apropierea unor camere de filmat.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.