Alegerea unui restaurant de botez – sfaturi utile

restaurant de botez

S-ar putea spune ca botezul este unic in viata unui om, insa in realitate, lucrul acesta nu este chiar adevarat.  El se intampla de cel putin doua ori in viata unui om. Prima data avem parte de botez atunci cand ne nastem, un eveniment, de altfel, pe care nu ni-l amintim. Al doilea botez important din viata noastra este atunci cand ni se naste primul copil. O petrecere pe care o organizam si care ne chinuim sa iasa perfect, asa cum ar trebui sa se intample. Pentru ca un botez nu este atat pentru cel mic cat pentru noi si pentru cei invitati. Sa spunem ca psihologia din spatele acestui comportament este relativ normala. Omul neamintindu-si primul botez din viata lui, va face acum, cu primul lui copil tot ceea ce nu-si aminteste ca a experimentat.

De ce este importanta alegerea restaurantului de botez?

Raspunsul la aceasta intrebare este destul de simplu: vrem ca totul sa se deruleze conform asteptarilor noastre. In primul rand, trebuie sa ne asiguram ca acel local ales de noi este suficient de mare pentru a nu fi pusi in imposibilitatea de a primi toti invitatii. Astfel, este de recomandat ca inainte de orice sa faceti mici research-uri si sa obtineti informatii despre modul in care se desfasoara de obicei lucrurile in acel restaurant. Deosebit de important este sa cereti amanunte privind igiena localului si desigur despre calitatea mancarii servite. Desigur, orice restaurant va va furniza inca dinaninte o lista de meniuri din care va faceti o idee asupra optiunilor pe care le aveti.

Un al doilea amanunt despre care trebuie sa va ingrijiti este alegerea formatiei care va performa la petrecerea de botez. Buna dispozitie a invitatilor este extrem de importanta si uneori aproape decisiva in valoarea darului.

Cu toate acestea, inainte de a avea grija de aspectul petrecerii in sine, trebuie sa aveti grija de evenimentul de la biserica. Alegerea bisericii este si ea deosebit de importanta intrucat ea trebuie sa fie aproape de casa sau de locul de unde este adus copilul. Copiii atat de mici sunt extrem de vulnerabili la temperaturi ridicate sau scazute. Astfel, pentru a intampina eventuale necazuri sau neplaceri, este bine sa tinem cont de acest aspect. In alta ordine de idei, trebuie sa testam inainte si temperatura din biserica.

Nu ignora detaliile!

Alegerea fotografului de botez, acesta este un aspect foarte important! Inainte de a da cuiva sarcina de a ne imortaliza pe vecie botezului copilului, un eveniment care nu se va mai repeta niciodata, este recomandat sa cerem portofolii si sa analizam bine raportul de pret/calitate.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.