Lucruri pe care sa le stii atunci cand calatoresti in strainatate

Atunci cand calatoresti pentru prima oara in afara granitelor, cu siguranta emotiile nu sunt deloc putine. Vei merge intr-un loc complet nou si e normal sa apara si grijile. Inainte de a cauta insa o cursa de transport persoane Germania Romania trebuie sa te documentezi cat mai bine.

calatoresti

Iar in acest sens am decis sa va oferim o mana de ajutor. Mai exact, iti vom prezenta cateva lucruri pe care trebuie sa le cunosti atunci cand calatoresti in strainatate. Iar daca ai nevoie de o recomandare de firma care se ocupa cu transportul persoanelor in strainatate, Go-Kos-Trans.ro este o solutie. Iata care sunt lucrurile pe care trebuie sa le cunosti:

Nu uita sa ai toate actele la indemana

Actele sunt foarte importante asa ca ar trebui sa te asiguri inainte sa pleci de acasa ca le-ai luat pe toate. Cartile de identitate, asigurarea medicala, cardurile bancare, toate sunt necesare intr-o calatorie. De asemenea la vama ar trebui sa le ai la indemana pentru a le putea oferi cat mai rapid.  Biletele de calatorie dar si alte acte care justifica achizitia acestora ar trebui sa fie si ele la indemana ta.

Pregateste-ti bagajele si informeaza-te despre costurile suplimentare

Majoritatea firmelor care organizeaza curse Romania Germania ofera posibilitatea de a lua un bagaj de mana gratuit iar restul bagajelor sunt contra-cost. Pretul creste in functie de greutatea bagajelor.

Totusi, politica de bagaje poate fi diferita de la o firma la alta. De aceea ar trebui sa te informezi cat mai bine in acest sens. Astfel, in functie de pretul pentru bagaje vei sti ce lucruri sa iei cu tine.

Totodata va mai trebui sa te documentezi si in legatura cu noile reglementari legislative in legatura cu transportul de alimente, bauturi alcoolice sau tigari.

Punctualitate

Daca nu ai mai calatorit pana acum, este probabil sa nu cunosti faptul ca in cursele internationale se pune foarte mult accent pe punctualitate. Urmeaza sa parcurgi o cursa indelungata iar de aceea fiecare minut este important.

Asigura-te ca ajungi la timp iar in timpul pauzelor nu pierde timp pe afara cu anumite activitati.

Cere unei persoane cunoscute sa te astepte atunci cand calatoresti

Atunci cand mergi intr-un loc nou este recomandat sa ceri unei persoane cunoscute sa te astepte la destinatie. De asemenea, ofera acestei persoane numarul soferului iar soferul ar trebui de asemenea sa aiba numarul de telefon al persoanei care te asteapta.

Astfel poti evita o multime de neplaceri si cu siguranta calatoria ta va fi una cu final fericit, si nu cu peripetii.

Acestea sunt lucrurile pe care trebuie sa le cunosti inainte de a calatori in strainatate. Iti poti face singur calatoria mai simpla si mai placuta daca vei tine cont de toate sfaturile pe care ti le-am oferit.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.