Cel mai simplu mod de a-ti proteja casa de pasari

Nu putine sunt problemele pe care le pot provoca pasarile atunci cand frecventeaza balconul, pervazurile sau acoperisul unei case. In primul rand acestea fac foarte multa mizerie, afectand in mod direct suprafetele unde se aseaza si totodata aceasta mizerie pe care o provoaca poate fi periculoasa si pentru sanatatea oamenilor.

Cu toate acestea, este greu sa lupti impotriva unor daunatori precum sunt pasarile. Iar asta deoarece se pot dovedi a fi destul de incapatanate, revenind mereu cu toate ca ai depus eforturi considerabile pentru indepartarea lor.

Exista insa si metode simple dar care se dovedesc a fi foarte eficiente in lupta impotriva pasarilor. Mai exact, ne referim la acei tepi antipasari pe care ii putem folosi pentru protejarea suprafetelor in care pasarile isi fac simtita prezenta adesea.

Consideram ca utilizarea tepilor antipasari reprezinta cel mai ieftin, cel mai simplu dar si cel mai eficient mod prin care putem tine porumbeii la distanta de casa noastra.

De ce sa alegi sa iti protejezi casa de pasari cu ajutorul tepilor?

Cu siguranta exista si alte metode pe care le poti folosi pentru a-ti proteja casa de stricaciunile provocate de pasari. Cu toate acestea, noi consideram ca folosirea benzilor cu tepi anti-pasari reprezinta cea mai buna arma in aceasta lupta. De ce spunem asta? Iata care sunt motivele noastre:

  • Au un cost de achizitie foarte redus.
  • Sunt foarte usor de instalat.
  • Demonstreaza o eficienta foarte ridicata impotriva pasarilor.
  • Ofera protectie permanenta.
  • Nu necesita intretinere.
  • Este un mod prietenos de a tine pasarile la distanta.

Iar motive ar mai putea exista o multime. Acestea sunt insa argumentele principale care ne fac sa recomandam utilizarea tepilor anti-pasari.

tepi-anti-pasari

De unde cumperi tepi anti-pasari ieftini

Daca te-am convins ca utilizarea tepilor anti-pasari reprezinta una dintre cele mai avantajoase metode de a tine pasarile departe de proprietatea ta, te poti intreba de unde sa cumperi benzi cu tepi la un pret cat mai ok. Ei bine, avem o recomandare si in acest sens.

Pe Fara-Daunatori.ro vei gasi doua tipuri de benzi cu tepi impotriva pasarilor: din plastic si din inox. Bineinteles ca varianta din plastic are un pret mult mai redus, dar nici tepii din inox nu costa foarte mult. Ambele tipuri promit o rezistenta superioara, sunt usor de instalat si iti vor proteja casa cu succes de stricaciunile provocate de pasari.

Este mai ieftin ca niciodata sa tii pasarile departe de proprietatea ta si sa eviti toate pagubele pe care acestea le pot produce. Trebuie doar sa iti instalezi tepi anti-pasari in zonele vizate de pasari, iar astfel acestea vor fi respinse imediat.

Cum se instaleaza tepii anti pasari

Asa cum precizam si mai sus, un avantaj major al tepilor anti pasari este faptul ca aceste benzi sunt foarte simplu de instalat. Nu ai nevoie decat de un adeziv special sau de cateva holsurburi iar apoi vei putea instala benzile in doar cateva minute. Nu ai nevoie de cunostinte speciale in domeniu si nici de scule profesioniste. Chiar si un amator isi poate instala singur benzile anti pasari.

Cat despre stricaciunile pe care pasarile le pot provoca, probabil ca nici nu mai este nevoie sa vorbim. Acestea sunt evidente si suficient de majore pentru a fi nevoiti sa luam masurile necesare astfel incat sa le tinem la mare distanta de casa noastra.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.