DigitalPress la un an de activitate

digitalpress

Portalul DigitalPress a trecut de curand peste primul an de viata, asa ca este timpul sa facem un bilant. Traficul a crescut continuu, ajungand de la cateva sute de vizitatori pe luna la cateva mii. Evident ca nu am atins potentialul maxim, macar pentru simplul fapt ca pana acum exista doar doi redactori, unul pentru stirile din Republica Moldova si unul pentru cele din Romania. Incercam sa fim echidistanti si sa nu ne spunem propriile opinii pe site, lasand cititorii sa traga singuri concluziile. De aceea DigitalPress.info speram noi sa treaca in curand la un nou nivel, cel de portal de stiri pentru romanii din Diaspora, un agregator de stiri utile si verificate, scrise de proprii nostri angajati.

Momentan avem doar cateva rubrici constante, cea legata de politica si rubrica speciala dedicata informatiilor utile pentru romanii din diaspora, cu precadere cei stabiliti in Uniunea Europeana. Ne dormim o rubrica de sport si un a de oferte cu locuri de munca. Un loc aparte in problematica abordata o are Republica Moldova, nu doar pentru ca ne dorim sa o revedem in hotarele Romaniei Mari ci si pentru ca avem deschis un birou de presa la Chisinau. Evident ca nu putem trage o concluzie dupa doar un an de functionare, mai ales ca intre timp ne-am schimbat chiar si domeniul – adresa http.

La final va invitam sa va alaturati echipei noastre de redactori, poate ca initial pro-bono, dar speram noi ca in maxim un an sa ne permitem ca din venituri sa acoperim macar salariul a doi sau trei redactori de stiri.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.