Paypal, sigur sau nu?

paypal

Astazi am sa redeschid un subiect foarte controversat in lumea webmasterilor, si anume tranzactiile prin paypal si siguranta banilor nostri.

De cativa ani am observat cum diferiti oameni, proprietari de site-uri sau firme s-au trezit cu conturile paypal inchise peste noapte, dintr-un motiv sau altul.

In 2014 a venit si randul meu.

Dupa cateva cumparaturi pe seoclerks si vreo doua vanzari de linkuri ma trezesc cu un telefon in urma caruia o stimata doamna de la PP vroia sa afle detalii despre asta. La inceput am crezut ca este vreo tzeapa desigur sau vreo gluma, insa dupa ce am auzit cateva detalii legate de contul meu mi-am dat seama ca era pe bune si am incercat sa aflu mai multe, ce se intampla.

Intr-un final mi-au blocat contul, si mi-au cerut sa trimit anumite date despre mine, aveam cont verificat, deci practic sa le trimit din nou.

Am trimis toate datele necesare, si dupa cateva zile primesc un email cum ca mi-au inchis contul definitiv, fara drept de apel cum s-ar zice…

Draga cititorule stiu ca nu prea iti vine sa crezi, dar cam asa este, doar incearca sa-ti inchipui prin ce-am trecut eu, deci mare, mare atentie, nu va tineti bani in contul paypal ca riscati sa ramaneti fara ei, folositi paypal doar ca procesor de plata fara sa depozitati bani pe el sau nu multi.

Acum imi vine in minte o imagine din 2008-2009 cand site-urile PTC erau in floare si se inchideau la fel de rapid pe motiv ca paypal inchidea conturile adminilor, deci cred ca multi dintre ei spuneau adevarul.

Politica lor da dreptate cumparatorului pentru a il atrage sa cumpere folosind serviciul lor, incurajeaza astfel vanzarile si cumpararile de pe ebay prin paypal (ca doar este al lor) astfel ei castiga si mai mult din comisione.

Tu ce ne poti spune despre PayPal?

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.