Echipamente HoReCa de incalzit mancarea

Fie ca este vorba despre o bucatarie profesionala, bucataria de acasa sau cea de la serviciu, vei avea intotdeauna nevoie de echipamente HoReCa pentru a incalzi mancarea. Aceste echipamente te ajuta la depozitarea si servirea mancarurilor pregatite in cantitati mai mari pentru a fi consumate in mai multe randuri. Pentru achizitionarea oricaror echipamente pentru bucatariile de orice fel si marime, te invitam sa vizitezi site-ul celor de la Gastroprofis.

Echipamente HoReCa pentru incalzire

Echipamente HoReCa de incalzit mancarea

  • Caserola electrica este cea mai buna inventie din ultimul timp pentru incalzirea mancarii. Acest tip de echipamente HoReCa vine intr-o varietate destul de mare de marimi, cu functii diverse. Este un echipament foarte potrivit in special pentru calatorii sau pentru birou. Nu doar ca mancarea poate fi depozitata in frigider pentru pastrare, insa beneficiati si de o masa calda, prin simpla conectare a dispozitivului la priza.
  • Plita pentru incalzire. Acest produs din categoria de echipamente HoReCa reprezinta un dispozitiv de incalzit mancarea foarte eficient. Plita ajuta la mentinerea temperaturii mancarii atunci cand aveti nevoie de o servire continua. Pentru aceasta se folosesc lumanari sub forma de pastile care se aseaza sub plita, generand astfel un sistem de incalzire care nu arde mancarea.
  • Plita pentru incalzire electrica. Exista si varianta mai eficienta a produsului anterior, daca dispuneti de o priza in locul amenajarii. Acestea se pot incalzi pana la 100 de grade in aproximativ 5 minute si au capacitatea de a pastra mancarea calda in mod constant timp de o ora. Plita trebuie conectata la priza doar pentru cele 5 minute in care ajunge la temperatura optima, dupa care poate fi amplasata oriunde.

Beneficiile unor echipamente HoReCa de incalzit mancarea sunt in principal date de mobilitatea si usurinta in gestionare si de faptul ca pot incalzi mancarea fara a-i schimba proprietatile. Astfel de produse vin in ajutorul dumneavoastra atat la birou, cat si acasa, in calatorii sau in bucatariile comerciale.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.