Ziar online cu multe informatii utile, calatorii, experiente, dezvoltare personala, articole despre viata, webmasters, ai toate stirile intr-un singur loc.

Freza de zapada – utilaj de nelipsit iarna

0

Iarna este o perioada minunata a anului, care insa aduce cu ea mai multe responsabilitati si probleme, care pot fi rezolvate cu o freza de zapada. In functie de zona in care te aflii, poti intampina diferite probleme pe timpul iernii. Printre acestea se numara inghetul, care iti poate distruge culturi intregi daca nu le protejezi cu instalatii incalzire. O alta problema este cea cauzata de ninsorilor abundente, care acopera rasadurile sub un strat gros care le mentine sub temperaturile optime. Este absurd sa te gandesti ca poti scapa de zapada dand la lopata peste hectare intregi de culturi.

Cum te ajuta o freza de zapada

Din acest motiv, este foarte bine sa achizitionezi o freza de zapada. Principalul beneficiu este ca este o metoda rapida de inlaturare a zapezii. De asemenea, aceasta poate fi folosita atat pe culturi, cat si in jurul caselor pentru deszapezirea aleilor si intrarilor.

Ce conteaza cand cumperi o freza de zapada?

  • Tipul de functionare. Aici cautarea se reduce la freza de zapada cu combustibil sau electrica. Fiecare echipament dispune atat de beneficii, cat si dezavantaje si este potrivit pentru un anumit tip de munca. Freza de zapada electrica este prietenoasa cu mediul iar incarcarea ei este mai putin costisitoare. Cu toate acestea, o freza cu combustibil are o putere mai mare de curatare, fiind potrivita pentru un volum mare de zapada si o suprafata intinsa.
  • Majoritatea frezelor de pe piata dispun acum de optiunea de manere incalzire. Acest lucru te ajuta in special daca este vorba despre aparatele folosite pe distante mici.
  • Toate frezele de zapada dispun de un spatiu de evacuare. Insa, puteti opta pentru unul cu evacuare automata sau manuala, unde puteti controla directia in care este eliminata zapada.
  • Daca nu aveti nevoie de curatarea unui spatiu prea mare, o freza de zapada controlata manual este cea mai buna solutie. Insa, cand vine vorba despre hectare intregi ce trebuie curatate, puteti alege frezele care pot fi atasate tractoarelor.

V-a placut articolul ?

0 / 5

Rezultat voturi:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Captcha 39 + = 41

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptare Citeste mai mult

Politica de confidențialitate și cookie-uri