Calculator sarcina

Data probabila a nasterii (DPN)

Perioada fertila poate fi calculata utilizand calculatorul de ovulatie de mai jos. De asemenea sunt declansate o serie de simptome de ovulatie, cunoasterea acestor semne este esentiala in a determina fazele perioadei fertile.

Printre simptomele de ovulatie se numara: cresterea temperaturii bazale, schimbarea mucusului cervical, cresterea apetitului sexual.

Parintii contribuie in egala masura cu structuri ce vor dicta trasaturile bebelusului. Insa cel care va da sexul copilului este tatal. Sunt doua tipuri de spermatozoizi: unii mai rapizi, care traiesc mai putin, si sunt purtatori ai genului masculin, si altii mai lenti, care traiesc mai mult si sunt purtatori ai genului feminin. Alegerea sexului pe care bebelusul il va avea este o chestiune de sincronizare.

Calculatorul de sarcina este un instrument online gratuit pentru a afla cu aproximatie data probabila a nasterii copilului (DPN), data conceptiei si saptamanile de sarcina.

calculator-Sarcina

Atentie! Toate datele obinute cu ajutorul acestui “calculator sarcina” au o valoare orientativa, deoarece se ia in calcul o perioada luteala de 14 zile (aceasta poate varia intre 9 si 16 zile), si o sarcina de 40 de saptamani (nasterea naturala poate avea loc in intervalul 38-42 saptamani). Statistic 80% dintre femei nasc intr-un interval de +/- 10 zile fata de data estimativa a nasterii.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.