Alege seminte de castraveti din cele mai bune soiuri

Atunci cand te pregatesti pentru plantarea unor soiuri de legume, fie ca sunt pentru propriul uz, sau pentru comercializare, este esential sa cumperi seminte de legume dintr-un loc sigur, care asigura garantia. Desigur ca exista numeroase magazine de unde poti achizitiona astfel de seminte. Insa, intr-un magazin online, beneficiezi de anumite avantaje. De exemplu, daca iti doresti sa cumperi seminte de castraveti, intr-un magazin online, vei gasi o mare varietate de soiuri.

Avantajele cumpararii de seminte de castraveti dintr-un magazin online

Magazinul online iti pune la dispozitie o gama variata de soiuri de seminte de castraveti. Astfel vei reusi sa gasesti soiul pe care iti doresti sa il cultivi. Iar daca nu cunosti soiurile, aici vei gasi informatii la fiecare produs. Ele te vor ajuta sa stii detaliile de baza legate de soiul respectiv.
Produsele pe care le comanzi iti vor fi livrate direct la usa, ceea ce inseamna ca totul decurge simplu si rapid. Astfel, nu vei fi nevoit sa iti rupi din timpul de lucru pentru a strabate diverse magazine de specialitate.
Aici gasesti seminte de castraveti in diverse cantitati, cum ar fi de exemplu, 250 de seminte, 500 de seminte sau 1000 de seminte. Astfel, poti alege exact cantitatea pe care o doresti. Cumparand o cantitate mai mare din acelasi produs, poti beneficia chiar de un pret mai bun.

Tipuri de castraveti

In principal, castravetii pot fi impartiti in doua categorii: cei de sera si cei de exterior. Castravetii de sera sunt drepti, cilindrici, au coaja neteda si pot ajunge la o lungime de pana la 45 de centimetri. Castravetii de exterior sunt in general mici si acoperiti cu imperfectiuni sau mici ridicaturi.
Castravetii de sera sunt partenocarpici, ceea ce inseamna ca toate florile sunt de sex feminin. Astfel ca acestia produc fructe fara ca florile sa fie fertilizate.
Castravetii de exterior, non-hibrizi, produc atat flori feminine, cat si masculine si ambele trebuie pastrate, ele fiind esentiale pentru a obtine fructul.
Castravetii sunt cunoscuti si drept castraveti cornison si castraveti lungi. Castravetii cornison sunt in special utilizati pentru muraturi, in timp ce castravetii lungi sunt preferati pentru salate.

seminte de castraveti din cele mai bune soiuri

Cum alegi semintele de castraveti pentru terenul tau

Atunci cand cauti semintele de castraveti potrivite pentru terenul pe care vrei sa il cultivi, trebuie sa tii cont de cateva aspecte. In primul rand, trebuie sa decizi daca vei planta castravetii in camp deschis sau in sera. Acest lucru va determina tipul de castraveti pe care il vei alege. Fiecare soi este potrivit unui anume spatiu si are anumite cerinte in ceea ce priveste lumina, temperatura si apa, precum si fertilizarea.
Trebuie sa tii cont de perioada in care vrei sa obtii recolta. Exista soiuri de castraveti timpurii, foarte timpurii sau de vara. Tine cont si de productivitatea fiecarui soi, intrucat si in acest sens, soiurile difera intre ele. Si in ceea ce priveste rezistenta la boli, soiurile difera. Astfel ca poti gasi soiuri de seminte de castraveti care sunt foarte rezistente la diferite boli.

Recomandarea noastra pentru un magazin online de seminte este CropMarket.ro

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.