Ziar online cu multe informatii utile, calatorii, experiente, dezvoltare personala, articole despre viata, webmasters, ai toate stirile intr-un singur loc.

Cum iti faci un cont paypal

0

Cum iti faci un cont paypal

Astazi va voi arata cum sa va creati un cont paypal, util in efectuarea tranzactiilor online, atunci cand vinzi sau cumperi ceva.

Un cont de PayPal se creaza foarte simplu, urmand pasii de mai jos:

1. Accesam site-ul paypal pe adresa paypal.com, apoi in partea dreapta sus dam click pe “Sign Up”

paypal_1

2. Din partea stanga vom alege optiunea “Your country or region” Romania,apoi la “Paypal for you” click pe “Get started” iar daca sunteti firma alegeti desigur “PayPal for business”
paypal_2

3. In pasul urmator se vor introduce datele personale reale.
3.a Este foarte important sa introduceti doar date reale, in caz contraz nu o sa puteti contul risca sa fie inchis si sa nu va puteti recupera banii din el.
3.b Completati numarul de telefon impreuna cu prefixul Romaniei, iar casuta “Link my credit card so I can start shopping right away” o poti debifa deocamdata.
paypal_3

4. Dupa ce ati terminat de completat formularul click pe “Agree and Create Account”.
paypal_4

4.a Daca in pagina nou deschisa vi se cer din nou datele cardului urmariti linkul din partea de jos a paginei “Go to My Account”
paypal_5

Pentru a scoate bani din contul paypal este necesar sa atasezi un card contului tau.
Mergi la “Profile” si selecteaza “Add/Edit Credit Card”
paypal_6

La rubrica “Card Security Code” va trebui sa scrii codul din 3 cifre de pe spatele cardului. Dupa ce introduci datele, click pe “Add Card”

Poti adauga contului tau paypal orice card Maestro, VISA sau MasterCard de la orice banca din Romania, in orice moneda. In momentul cand vrei sa faci o plata prin paypal catre o alta moneda decat cea folosita de tine, paypal face singur conversia in valuta respectiva la cursul lor din acea zi.

Atasarea unui card la contul paypal poate dura pana la o saptamana si trebuie sa aveti 2-3 dolari pe el pentru a se putea face verificarea daca datelor dvs.

Procesul de verificare consta intr-o plata catre paypal de 1,5$, suma ce va fi inapoiata dupa ce datele dvs vor fi verificate.

Paypal este foarte sigur pentru cei care cumpara online, pentru cei care nu stiu PayPal a fost creat si apartine eBay Inc.

Sper ca v-a fost de folos articolul, va astept cu comentarii, pareri si de ce nu…un share, mersi!

V-a placut articolul ?

0 / 5

Rezultat voturi:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Captcha − 1 = 1

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptare Citeste mai mult

Politica de confidențialitate și cookie-uri