Ziar online cu multe informatii utile, calatorii, experiente, dezvoltare personala, articole despre viata, webmasters, ai toate stirile intr-un singur loc.

5 motive pentru a cumpara de la un depozit second hand

0

Fie ca vrei sa iti imbogatesti garderoba sau ca vrei sa incerci diverse stiluri, poti sa cumperi haine si incaltaminte de la un depozit second hand. Pe langa vestimentatie, aici vei gasi si diverse alte obiecte, precum marochinarie, articole pentru uz casnic, perdele, draperii, lenjerii de pat, paturi, pilote si prosoape. Pentru a vedea intreaga gama de produse disponibile intr-un astfel de depozit second hand, poti accesa https://fullfashionhouse.ro/despre-noi/.

Achizitionarea produselor second hand ajuta la sanatatea planetei, intrucat pune in circulatie reciclarea, reutilizarea si cumpararea produselor la preturi mici. Iar daca alegi un depozit care pune accent pe calitate, ai sanse sa achizitionezi haine, incaltaminte si alte produse in stare foarte buna. In general, acestea sunt puse in vanzare deoarece proprietarul initial nu mai are nevoie de ele.

5 motive pentru a cumpara de la un depozit second hand
5 motive pentru a cumpara de la un depozit second hand

De ce sa cumperi de la un depozit second hand?

Iata in continuare cateva motive pentru a cumpara produse de la un depozit second hand.

  1. Pret convenabil

Din aceeasi suma de bani din care ti-ai cumpara un singur articol vestimentar dintr-un magazin cu haine noi, iti poti cumpara mai multe produse de acelasi tip, dar second hand. In general, diferenta de pret este de cel putin 50% intre produsele noi si second hand, insa aceasta diferenta poate fi chiar mult mai mare.

  1. Reciclare

Obiceiul de a cumpara second hand incurajeaza dorinta de a recicla. De exemplu, daca ai articole vestimentare care nu iti mai plac, sau nu iti mai sunt bune, dar sunt intr-o stare buna, le poti pune la dispozitia altor persoane.

  1. Calitate

Produsele second hand sunt adeseori de calitate mult mai buna decat produsele noi, cumparate din diverse alte magazine. Printre hainele second hand gasesti adeseori articole create de unele dintre cele mai cunoscute branduri internationale. Astfel, ai sansa de a achizitiona haine de firma la preturi mult mai mici decat pretul lor initial.

  1. Noutatea articolelor vandute

La depozitele second hand vei gasi mereu lucruri noi, deoarece stocul este refacut destul de des. Produsele second hand se vand destul de repede. In plus, adeseori poti gasi articole noi intre produsele vandute la depozitele second hand.

  1. Diversitate

La depozitele second hand vei gasi un numar variat de articole. Acolo, articolele sunt sortate in saci, astfel ca vei alege sacul pe care il doresti. Iar ceea ce vei descoperi in continutul sau este cat se poate de divers. Astfel, vei avea o multime de modele si stiluri vestimentare.

Detalii despre produsele de la depozitele second hand

Produsele de la depozitele second hand sunt importate din diverse tari, printre care  Anglia, Suedia, Olanda, Danemarca sau Germania. Produsele sunt sortate si ambalate si nu se reambaleaza in Romania. Acestea sunt sortate in saci de diverse dimensiuni si au o greutate diferita. Pretul este la kilogram, astfel ca va fi calculat totalul in functie de numarul de kilograme pe care il au sacii achizitionati.

Asadar, fie ca esti persoana fizica si doresti sa iti imbogatesti garderoba, sau detii un magazin second hand, cea mai buna alegere este sa achizitionezi produse de la un depozit second hand.

V-a placut articolul ?

0 / 5

Rezultat voturi:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Captcha + 53 = 55

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptare Citeste mai mult

Politica de confidențialitate și cookie-uri