Live Studio, studio de videochat de top din București

Poate nimeni nu și-ar fi imaginat vreodată că o să audă spunându-se așa ceva, dar videochatul ar trebui să ne facă mândri că suntem români. De ce? Pentru că acesta ne-a adus în topul țărilor europene în acest domeniu. S-a demonstrat faptul că România este prima țară în domeniul videochatului și acest lucru se reflectă în studiourile de top pe care le avem!

Live Studio, un studio cu vechime, ce și-a deschis porțile când videochatul nu era încă atât de popular, a reușit prin muncă și perseverență, să ajungă în topul studiourilor de videochat din București. Într-o capitală atât de mare cu atât de mulți locuitori, e foarte greu să te faci văzut. Cu toate că numărul de studiouri de videochat din București este destul de mare, Live Studio a reușit să se diferențieze cu mult față de celelalte, și să aducă ceva în plus, ceva care s-a văzut mai apoi prin rezultatele obținute.

Live Studio nu numai că pune mare accent pe calitate, dar și modelele care aleg să lucreze acolo nu vin doar pentru a câștiga mulți bani, ci vin pentru a se dezvolta. Luxul e cuvântul care descrie cel mai bine studioul, dacă e să vorbim de tehnică și de condiții. De-a lungul anilor, colectivul Live Studio a investit foarte mult și a cumpărat tehnologie de ultimă generație și aparate foarte performante.

Comfortul și mobilierul poate fi comparat cu cel al unui hotel de top. Live Studio pune foarte mult accent pe background, așa că a făcut din camerele modelelor un adevărat hotel de 5 stele.

Și acestea nu sunt toate lucrurile în care investește Live Studio. Pe lângă aparatura de ultimă generație și  confortul sporit, Live Studio investește și în oameni. Investește foarte mult în modelele care aleg să lucreze aici și le oferă foarte multe avantaje. Mai pe scurt, Live Studio le creează cadrul proprice dezvoltării.

Nu degeaba a primit atât de multe premii de-a lungul timpului, nu degeaba este considerat a fi un studio videochat de top din București. Aici stă și secretul succesului, în faptul că au investit foarte mult în fetele care au ales să lucreze la ei.

managera-live-studio
Alexandra – managera Live Studio Bucuresti

Nu este ușor ca din nimic, să devii foarte mare, dar atâta timp cât faci lucrurile cu devotament și profesionalism, ai tot dreptul să te aștepți la rezultate foarte bune. Managera Live Studio spune că mereu a fost preocupată de fetele care au ales să vină la studio, mereu le-a ascultat, sprijinit și le-a dat cele mai bune sfaturi.

Noi aici suntem un colectiv foarte unit, aproape ca o familie. Dacă are cineva vreo problemă, o discutăm și ajungem împreună la cea mai bună soluție. Pe lângă asta, totdeauna am ales fete care să fie dispuse să primească un sfat, să accepte să fie învățate. Niciodată nu mi-au plăcut oamenii care aveau impresia că le știu pe toate și că noi nu le-am mai putea oferi nimic bun. Aici vii ca să te dezvolți, iar ca să te dezvolți trebuie să accepți criticile și sfaturile pe care le primești!

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.