Cum să organizezi petrecerea de Halloween pentru copii

Deși Halloween-ul este o sărbătoare tradițională americană, aceasta a devenit din ce în ce mai populară și în țara noastră. Chiar dacă adulții nu sunt întotdeauna dornici de a sărbători Halloween-ul, copiii sunt cu siguranță încântați de idee. Așadar, dacă vrei să le oferi copiilor o surpriză care îi va bucura, pregătește-le o petrecere de Halloween! Iată ce ai de făcut pentru a te asigura că organizezi petrecerea de Halloween pe care copiii o vor adora.

Invitațiile pentru petrecere

Orice petrecere are nevoie de invitații create special, care să fie în ton cu ocazia. Așadar, pentru petrecerea de Halloween, caută pe internet sau confecționează chiar tu invitații cu forme specifice sărbătorii. De exemplu, poți opta pentru invitații în formă de schelet, aripi de liliac, dovleac, sau chiar dulciuri. În cazul în care petrecerea va fi una cu costume, specifică acest lucru în invitații.

Decorează casa pentru petrecerea de Halloween

Nu există petrecere de Halloween fără decorațiunile specifice. Pentru a aduce casa în spiritul acestei sărbători, asigură-te că o decorezi atât în exterior, cât și în interior. Pentru interior, poți alege să creezi o lumină difuză, folosind becuri albastre sau roșii. Plasează în colțuri și diverse locuri din camere insecte imense, pânze de păianjen, lilieci din plastic sau hârtie, schelete și alte obiecte pe care le consideri potrivite.

Ține cont de culorile specifice acestei sărbători, și anume negru și portocaliu. Pentru decorațiuni, poți folosi dovleci cu fețe amuzante sau înspăimântătoare, fantome din baloane acoperite cu cearșaf, sau baloane cu pălării de vrăjitoare.

Fursecuri pentru petrecerea de Halloween
Fursecuri pentru petrecerea de Halloween

Aperitive pentru petrecerea de Halloween

Cumpără sau pregătește chiar tu gustări tematice. Vei avea nevoie de dulciuri, bomboane și fursecuri, care pot fi pregătite în diverse forme specifice acestei sărbători. De asemenea, poți modela legumele, brânza, cașcavalul, șunca sau salamul, în diverse forme, pentru a se potrivi cu tematica petrecerii.

Pictura pe față

Pregătește-te din timp cu vopsele pentru face painting, care să fie potrivite pentru Halloween. Un moment interesant în cadrul petrecerii va fi când îi vei picta pe invitați. Alege picturi tematice, precum pete de sânge, dovleci, capete de schelet, pânze de păianjen, diverse simboluri, sau mustăți. Dacă te descurci bine la pictura pe față, poți aborda chiar diverse idei precum fețe de monștri, zombi, animale, sau diverse personaje fantastice.

Alege tema pentru petrecere

Când alegi tema pentru petrecerea de Halloween, poți ține cont de preferințele copiilor și de vârsta lor. De exemplu, poți opta pentru o temă bazată pe dovleac, și anume invitații să poarte costumații portocalii. Sau poți alege ca temă poveștile cu zâne, personaje mitologice, sau povești horror. Dacă vrei să faci totul mai ușor pentru invitați, poți să alegi cea mai simplă variantă, și anume aceea a unui bal mascat.

Jocuri și concursuri

De la o petrecere pentru copii, nu pot lipsi jocurile și concursurile. Așadar, poți organiza un concurs de sculptat dovleci pentru Halloween, un concurs pentru cel mai înfricoșător costum, pentru cel mai autentic costum, sau cel mai inspirat costum. Copiii se vor distra de minune sculptând sau pictând dovleci, lucru pe care îl vor considera ca fiind un joc.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.