Prima aniversare a zilei de nastere

Cum sarbatorim un moment atat de important?

prima-aniversare O petrecere in stil mare,un tort in familie sau o iesire in aer liber?

Prima aniversare a nasterii sale e un moment special;Si cand mai sunt doar cateva saptamani,ne intrebam cum este mai bine sa sarbatorim?

Opţiunile sunt multe: cu siguranta trebuie sa organizam ceva care este acceptabil pentru cei mici şi în acest sens a pregati totul in avans poate fi o sabie cu două tăişuri. Copii de aceasta varsta se schimba zilnic şi poate ca la varsta de un an prezenţa altor copii ii place mult sau ii este încă aproape indiferent; poate ii prieste mai bine un orar decat altul;poate ii place sa manance anumite alimente, etc.

Gama de posibilităţi pleaca de la o mica petrecere in familie, doar cu rude apropiate, pana la petreceri tematice aniversare, cu prietenii, cunoscuti la locul de joaca, piscina, la diverse cursuri pentru bebelasi, etc. Desigur, de asemenea, puteţi aranja o excursie în afara, dacă vremea permite;a-l sărbători la o pensiune,cabana, de exemplu, poate fi un mod relaxant şi sănătos iar cel mic ar avea ocazia de a descoperi natura si animale.

Invitaţiile trebuie de trimise în timp util, astfel încât să puteţi face un rezumat cu numărul celor care vor fi prezenţi. În cazul în care există copii mici, sa le asiguram produsele alimentare preferate; gustările trebuie să poata fi mâncate si de copii mici, care au inceput diversificarea de putin timp, deci alimentele trebuie sa fie sănătoase şi nu prea elaborate. Pentru un copil de nouă sau zece luni poate fi distractiv să rontaie un cracker sau o grisina fără sare, sau sa guste un iaurt sau suc de fructe facut in casă. Biscuitii, chiar simpli, clasici pot fi agreati.

Tortul cu lumânări este o necesitate, nu în ultimul rând pentru fotografii prin care vă veţi aminti pentru totdeauna aceasta zi minunata. Dar, de asemenea, diverse decoratiuni si baloane sunt o modalitate foarte bună de a crea un fundal pentru fotografii, şi chiar şi pentru a-i fascina pe micii invitati. Puteţi alege o singură culoare, sau doua culori, preferatele sarbatoritului. În mod similar petrecerea poate avea o temă,in functie de preferintele copilului.

Invitaţiile trebuie să conţină aceste informaţii şi instrucţiuni despre cum să ajungă la petrecere, mai ales daca este in afara orasului.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.