Organizeaza o petrecere de Revelion cu copiii

Majoritatea oamenilor, dupa ce devin parinti, tind sa nu mai petreaca de Revelion. Insa faptul ca ai copii nu trebuie sa te impiedice de la a petrece o seara minunata in compania familiei si a prietenilor, in Ajun de An Nou. Dmpotriva, poti organiza o petrecere de Revelion cu copiii, astfel incat toata lumea sa se simta bine in seara dintre ani. Iata cum poti organiza o petrecere in care si copiii sa se distreze.

Pregatirile pentru o petrecere de Revelion cu copiii

Cu siguranta casa si bradul iti sunt inca impodobite pentru Craciun. Ei bine, poti sa adaugi acestor decoratiuni cateva noi elemente, specifice Revelionului. Seara de Revelion este asociata cu stralucirea. Astfel, poti completa decoratiunile din casa si din brad cu noi decoruri stralucitoare, precum si cu palarii de petrecere, vuvuzele si bete stralucitoare.

Organizeaza o petrecere de Revelion cu copiii
Organizeaza o petrecere de Revelion cu copiii

Idei de aplicat

Copiii tind sa se plictiseasca foarte repede, ceea ce cu siguranta nu iti doresti sa se intample in noaptea dintre ani. Asigura-te ca nu se vor plictisi, pregatind diverse activitati pentru ei.

Umple cateva baloane cu confetti, pe care copiii sa le sparga la miezul noptii. Baloanele pot fi folosite si pentru a planifica activitatile. De exemplu, vei alege diverse jocuri pentru copii. Vei scrie fiecare joc sau activitate pe un biletel, pe care il vei insera intr-un balon. Scrie pe fiecare balon o anumita ora din timpul petrecerii. La ora respectiva, sparge balonul aferent – de exemplu, la ora 19.00, spargi balonul pe care scrie aceasta ora. Copiii vor juca jocul scris pe biletelul din balonul respectiv. Pregateste cate un balon de activitate pentru fiecare ora a serii, pana la miezul noptii. Acest lucru va da un plus de farmec intregii seri, iar copiii se vor distra de minune.

Idei de activitati pentru o petrecere de Revelion cu copiii

Indiferent ca vei folosi baloanele pentru alegerea activitatilor sau nu, trebuie sa ai cateva idei de activitati pregatite pentru o petrecere de Revelion cu copiii. Iata cateva idei care te vor ajuta sa le mentii copiilor buna-dispozitie pe parcursul serii.

  • Faceti karaoke, la care sa participe fiecare invitat. Poti pregati chiar si o garderoba pentru “staruri”, pentru a face lucrurile mai interesante.
  • Ofera-le cate un puzzle pe care sa il completeze.
  • Ofera-le copiilor cate o revista, din care sa decupeze diverse poze, in functie de ceea ce isi doresc sa vada, sa faca sau sa fie in Noul An.
  • Pregateste cateva pagini de colorat printabile, pe care le poti descarca de pe internet. Poti alege desene de colorat cu tematica de iarna sau chiar de Anul Nou.
  • Jucati un joc de societate.
  • Vizionati un film impreuna.
  • Ofera-le copiilor cate o hartie si un creion sau pix. Spune-le sa scrie o lista cu cele mai frumoase lucruri din anul care se incheie.
  • Ofera-le o lista de rezolutii, pe care ei sa scrie ce dorinte au pentru Noul An.
  • Cabina de fotografiat. Pregateste un loc in care copiii se vor putea fotografia. Lasa-i sa isi schimbe garderoba asa cum isi doresc, chiar imbracand diverse obiecte vestimentare ale voastre. Fotografiaza-i in diverse ipostaze amuzante. Aceste fotografii vor ramane amintiri pretioase.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.